Media

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στο μπάσκετ στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει αναμφίβολα στην σημερινή αθλητική ατζέντα. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά στις 20.30 από το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού και του Χρήστου Ρομπόλη. Σχολιάζει την εξέλιξη του αγώνα ο Βαϊος Τσούτσικας. Ρεπορτάζ από τον Αποστόλη Σπυρόπουλο και τον Νίκο Ζέρβα. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Αυλαία σήμερα για την 7η αγωνιστική της Superleague
Με το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα στις 17.15 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική της Superleague. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε τον αγώνα σε περιγραφή του Βασίλη Μοιρώτσου και του Διονύση Δεσύλλα. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2 και Novasports 2 HD. Δείτε εδώ ολόκληρο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

"Η Δίκη στον ΣΚΑΪ"
Η "Δίκη στον ΣΚΑΪ", με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, παρουσιάζει νέα στοιχεία απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή αποκαλύπτει ποιο είναι το νέο συγκλονιστικό στοιχείο που έχει στα χέρια του ο ανακριτής διαφθοράς για την εγκληματική οργάνωση αλλά και τι κρύβεται πίσω από το σκάνδαλο των φυλακών Κορυδαλλού για το «Noor-One»: Τα πρόσωπα, τα γεγονότα, η διαπλοκή.

Ο Νίκος Φίλης στην “ΕΡΤ Focus”
Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης είναι προσκεκλημένος της εκπομπής ‘ΕΡΤ FOCUS’ με τον Πάνο Χαρίτο, απόψε στις 22.00. Δύο μήνες μετά την έναρξη της διδακτικής περιόδου, ο κ. Νίκος Φίλης απαντά στα ερωτήματα για τον σχεδιασμό, τις ελλείψεις, τα προβλήματα και την πραγματικότητα του εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι σημερινές τηλεοπτικές πρεμιέρες

«Blind Taste»
Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο Star ο νέος διαγωνισμός μαγειρικής με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30.

«Ελληνοφρένεια»
Από σήμερα και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:45 (Alpha), η «Ελληνοφρένεια», σταθερά στις επάλξεις, σατιρίζει τα κάθε λογής «κείμενα» με το γνωστό, ανατρεπτικό της χιούμορ. Για ακόμα μία χρονιά, οι συντελεστές της εκπομπής, μετρούν μνημόνια, υποσχέσεις, περικοπές αλλά και μειώσεις.

Επιστρέφουν απόψε «Οι Συμμαθητές» με νέες ιστορίες
Οι «Συμμαθητές», η τηλεοπτική παρέα που απογείωσε την περσινή χρονιά μας, επιστρέφουν απόψε για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1! Μετεξεταστέοι; ή ωριμότεροι και πιο «διαβασμένοι» από ποτέ; Κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 22.15 στον ΑΝΤ1.

“Λόγω TVς”
Η Κατερίνα Καινούργιου παρέα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Χρήστο Βαρθαλίτη, και τον Γιώργο Βαγιάτα βλέπουν από σήμερα και καθημερινά στις 16.00 (Alpha) την τηλεόραση αλλιώς... Μαζί τους ο Νίκος Γεωργιάδης. Συμμετέχει φιλικά ο Αντώνης Βλοντάκης.

«Με Αγάπη»
Πρεμιέρα έκανε σήμερα για ένατη χρονιά, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» (12.50 ΑΝΤ1) που παρουσιάζει και επιμελείται η Μαρί Κυριακού. Φέτος η εκπομπή θα παρουσιάσει σπουδαίους ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα τα όνειρά τους αλλά και δράσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη στήριξη κοινωνικών ομάδων.

«Οι Άσφαιροι»
Ιστορίες αστυνομικής τρέλας με πρωταγωνιστές δυο ιδιόμορφους ερευνητές στη νέα κωμική σειρά του Alpha που κάνει απόψε στις 22.30 πρεμιέρα. Τα όπλα τους μπορεί να είναι… άσφαιρα, αλλά το χιούμορ τους «χτυπά» κατευθείαν στον στόχο.

«Μη μου χαλάς τη μέρα» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Μην χάσετε απόψε στις 21.00 στο Star σε Α’ τηλεοπτική προβολή την περιπέτεια «Μη μου χαλάς τη μέρα». Η εκρηκτική επιστροφή του «εξολοθρευτή», Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ συμπίπτει με το σκηνοθετικό χολιγουντιανό ντεμπούτο του ταλαντούχου Κορεάτη σκηνοθέτη Τζιν Γου Κιμ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x