Media

Το Κύπελλο Ελλάδας στον ΣΠΟΡ FM 94.6

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

Τριήμερο κυπέλλου ξεκινάει από σήμερα και ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται και στα 16 ελληνικά γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της 1ης αγωνιστική της 2ης φάσης . Η πρώτη σέντρα έχει οριστεί στις 15.00 με τη Ζάκυνθο να υποδέχεται τον Εργοτέλη και τον Πανσερραϊκό να φιλοξενεί τον Κισσαμικό. Ακολουθούν στις 17:15 Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός και Κέρκυρα – Παναχαϊκή. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 με τους αγώνες Απόλλων – Παναιγιάλειος, Καλλιθέα – Λαμία. Τηλεοπτικά όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν από τον OTETV.

Εβδομάδα κυπέλλων αυτή που διανύουμε σε όλη σχεδόν την Ευρώπη και το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στην κάτοχο του Κυπέλλου Γερμανίας, Βόλφσμπουργκ και την Πρωταθλήτρια της χώρας, Μπάγερν Μονάχου για το τον 2ο γύρο του Κυπέλλου. Το ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.30 από τον OTE SPORT 3HD. Δείτε ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Χωρίς αθλητικές εφημερίδες αύριο
Οι αθλητικές εφημερίδες δεν θα κυκλοφορήσουν αύριο λόγω της αργίας της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Θα ξαναβγούν στα περίπτερα την Πέμπτη με όλα τα νέα του διημέρου.

Η Α2 Μπάσκετ Ανδρών στην ΕΡΤ
Το πρωτάθλημα της Α2 Μπάσκετ Ανδρών βρήκε το τηλεοπτικό του σπίτι και αυτό είναι η ΕΡΤ. Οπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ: «εγκρίθηκε η απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α2 ανδρών 2015 -2016, συνολικής διάρκειας 56 ωρών. Η ΕΡΤ θα διαθέσει για την απόκτηση των δικαιωμάτων στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διαφημιστικό χρόνο αξίας 130.000 ευρώ».

«Τζόν Γουϊκ» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Το καταιγιστικό θρίλερ δράσης του Τσαντ Σταέλσκι «Τζόν Γουϊκ» με τον Κιάνου Ριβς στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, απόψε στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Αφιέρωμα της ΕΡΤ για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου
Ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό αφιέρωμα μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ2, με ιστορικά ντοκιμαντέρ, ελληνικές σειρές εποχής, εκπομπές, καθώς και ταινίες που αφορούν στη συγκεκριμένη ιστορική περίοδο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα και αύριο οι τηλεθεατές με αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ».

Φυσικά αύριο στις 10:00, θα μεταδοθεί Δοξολογία από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και μία ώρα μετά, δηλαδή στις 11:00,η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Το εξώδικο της Μελέτη στο κανάλι Epsilon
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ» η Ελεονώρα Μελέτη επιβεβαιώνει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στην αρχή της σεζόν ότι είχε στείλει εξώδικο στο τηλεοπτικό κανάλι που εργάζεται, το Epsilon. «Το εξώδικο το έστειλα για να διασφαλίσω επαγγελματικά τη θέση μου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα, πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του όπως και τη δική μου εικόνα και πως για το πρόβλημα αυτο δεν ευθύνομαι εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» για 12η χρονιά!
Και αυτή τη σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα βρίσκεται στις οθόνες μας τα βράδια του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του Alpha σε ένα νέο κύκλο αφιερωμάτων. Πρεμιέρα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 21:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x