Media

Το συγκινητικό αντίο στον Πέτρο Πολυχρονίδη

Μέσα σε κλίμα έκδηλης συγκίνησης και με ένα απολαυστικό βίντεο που του ετοίμασαν αποχαιρέτησαν οι συνάδελφοι του τον Πέτρο Πολυχρονίδη που αποχώρησε από τον ΟΤΕ TV.

Μέσα σε κλίμα έκδηλης συγκίνησης και με ένα απολαυστικό βίντεο που του ετοίμασαν αποχαιρέτησαν οι συνάδελφοι του τον Πέτρο Πολυχρονίδη που αποχώρησε από τον ΟΤΕ TV που εργαζόταν τα τελευταία 4 χρόνια, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με την Fan Camera που παρουσίαζε.

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» θα συνεχίσει την καριέρα του στο STAR με το οποίο ανανέωσε το συμβόλαιό του και για το 2016.

Μιλώντας στο www.sport-fm.gr Πέτρος δήλωσε ότι «μετά από 19 χρόνια είναι η πρώτη φορά που δεν θα πάω σε γήπεδο Σαββατοκύριακο. Μόλις δω ότι παθαίνω ψυχολογικά… από την έλλειψη γηπέδου, τότε θα με ακούσετε σε ραδιοφωνική μετάδοση στον ΣΠΟΡ FM 94,6»!!!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο αλλά και τι έγραψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη σελίδα του στο Facebook :



«Δεν υπάρχουν εύκολοι αποχαιρετισμοί. Σφίχτηκε το στομάχι μου από το αντίο που μου επιφύλασσαν τα "αδέρφια" μου στον ΟΤΕ TV. Φυσικά δεν χρειαζόταν αυτή η έκπληξη για να επαναλάβω πώς στον ΟΤΕ είχα την καλύτερη δημοσιογραφική οικογένεια στην πορεία μου στο αθλητικό ρεπορτάζ από το 1996. Ευχαριστώ όλους και για όλα. Φυσικά... θα τα ξαναπούμε. Σιγά μη γλιτώσετε».

Τον Πέτρο Πολυχρονίδη μπορείτε να ακούτε κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00-09.00 στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Καμένοι στο ζέσταμα» που παρουσιάζει μαζί με τον Μάνο Σπανόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x