Media

Τσίπρας –Σαμαράς σημειώσατε «1»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναδείχτηκε νικητής στην τηλεοπτική μονομαχία του με τον Αντώνη Σαμαρά μέσα από τις συνεντεύξεις που έδωσαν αμφότεροι σε Star και Mega αντίστοιχα.

Tην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επιλέγοντας το Star και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να δώσει την πρώτη συνέντευξη του μετά την ήττα της Ν.Δ στις εκλογές στο Mega και τους δημοσιογράφους Όλγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο. Και οι δυο συνεντεύξεις άρχισαν σχεδόν στις 23.30, όταν το τηλεοπτικό κοινό μειώνεται.

Η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά διήρκησε περισσότερο, τελείωσε στις 03.00 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε στις 02.00 τα ξημερώματα! Νικητής στις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen αναδείχθηκε ο πρωθυπουργός. Παρά το γεγονός ότι το Star έχει μικρότερη μέση θεαματικότητα από το Mega, τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα παρακολούθησε κατά μέσο όρο το 31,6% των τηλεθεατών, την είδαν δηλαδή 855.000 άτομα.

Τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο Mega ως τις 02.00 τα μεσάνυχτα, είδε το 17,7% των τηλεθεατών, δηλαδή 244.000 άτομα. Το κοινό μειώθηκε στη συνέχεια, μετά τις 2 τα μεσάνυχτα καταγράφοντας τηλεθέαση για 142.000 άτομα.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x