Media

Ώρα για μπάσκετ

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Οι αγώνες του Κυπέλλου μπάσκετ στη Nova
Όλα πορτοκαλί σήμερα. Δύο αναμετρήσεις από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου μπάσκετ ξεχωρίζουν από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η αρχή γίνεται στις 17:00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο Cretan Kings που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ακολουθεί δυόμιση ώρες μετά, δηλαδή στις 19.30 το μεγάλο παιχνίδι Άρης – ΑΕΚ από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Αξίζει να δείτε
Η ταινία «Rush» μεταδίδεται σε Α΄τηλεοπτική προβολή απόψε στις 22.00 από το Star. Είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία των δύο πρωταθλητών της Formula 1, του Βρετανού πλεϊµπόι Τζέιμς Χάντ, και του μεθοδικού, σπουδαίου, αντιπάλου του, του Αυστριακού, Νίκι Λάουντα. Παρακολουθώντας τις προσωπικές στιγμές της ζωής τους, η κάμερα καταγράφει τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής τους σε έναν κόσμο χωρίς εύκολες λύσεις και περιθώρια αστοχίας, όπου ένα μικρό και φαινομενικά αμελητέο λάθος, μπορεί πανεύκολα να στοιχίσει μια ή και περισσότερες ανθρώπινες ζωές...

ΠΑΟΚ-Ερεμπρο στην ΕΡΤ3
Η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση σήμερα στις 18:00, από το γήπεδο της Τούμπας τον αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με τη σουηδική Έρεμπρο, για τη φάση των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη.

«Τέλος» από τη διεύθυνση της «Lifo» ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος
«Αγαπητοί φίλοι, από σήμερα αρχίζουν ορισμένες αλλαγές στη δομή της LiFO, που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη φάση της. Διευθυντής του εντύπου αναλαμβάνει ο Μ. Hulot. Γενικός διευθυντής της εταιρείας ο Μιχάλης Μιχαήλ.», αναφέρει μεταξύ άλλων στο τελευταίο του editorial ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τη θέση του διευθυντή στη «Lifo».

«This is Spata»
Ο τίτλος της εκπομπής της Μαίρης Συνατσάκης και του Δημήτρη Ουγγαρέζου βρέθηκε και είναι ιδέα του διευθυντικού στελέχους του ΑΝΤ1, Τζώνυ Καλημέρη. Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΑΝΤ1 θα λέγεται «This is Spata», όπως αποκάλυψαν οι δύο παρουσιαστές στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται στις 26 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x