Τάσος Τσατάλης

Οι… συμβουλές Μελισσανίδη στον Βράνιες

Ο Τάσος Τσατάλης σχολιάζει στο sportfm.gr κάποιες υπερβολές που χρειάζεται να διορθώσει ο Όγκνιεν Βράνιες κι αποκαλύπτει μια κουβέντα που είχε μαζί του ο Δ. Μελισσανίδης, πριν τον Ολυμπιακό.

***Kαθαρό μυαλό ψάχνει η ΑΕΚ, πριν κάθε τι άλλο ενόψει της συνέχειας και της πρόκλησης να βρεθεί πάλι σύντομα στην κορυφή.

***Ο Χιμένεθ έχει να διαχειριστεί τα δικά του νεύρα, έχει να διαχειριστεί και την έντονη νευρικότητα της ομάδας γενικά όπως την είδαμε και στην Ξάνθη.

***Είναι υποχρέωση του να κάνει το πρώτο, γιατί από αυτό θα έρθει και το δεύτερο.

***Βέβαια υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που δεν ξέρω αν είναι 100% στο χέρι του Χιμένεθ. Βασικό παράδειγμα ο Βράνιες.

***Όση κατανόηση και να υπάρχει για τα νεύρα που προκαλεί στην άμυνα η διστακτικότητα του Ανέστη στις εξόδους, το να έχουμε σε κάθε ματς «χώσιμο» μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, δεν είναι καλό.

***Ναι, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έφτασε στο σημείο να του κάνει τάκλιν με τα δύο πόδια και παραλίγο να τον αφήσει ξερό πάνω στη θολούρα του ο Ανέστης.

***Ναι στα όρια του είχε φτάσει και τον Λέσκοτ, ναι κι ο Τσόσιτς του τα έχει «χώσει» στην διάρκεια αγώνων, αλλά με τον Βράνιες είναι μόνιμη κατάσταση.

***Και δεν είναι μόνο τα «ντου» στον Ανέστη. Που χαλάνε και την εικόνα της ομάδας. Και είναι και πιο άσχημο, επειδή απευθύνεται σε ένα παιδί, τον Ανέστη, που οι πάντες στην ομάδα ξέρουν πως λόγω χαρακτήρα,δεν θα έχει αντίδραση με την οποία θα μπορούσε να δώσει δικαίωμα.

***Ο Βράνιες εντάξει, είναι ιδιαίτερη ποδοσφαιρική περίπτωση. «Τρελό» τον λένε όλοι, τέτοιος τύπος ποδοσφαιριστή αλλά κι ανθρώπου είναι.

***Αλλά υπάρχουν και όρια. Ο κόσμος τον αγαπάει, φτιάχνουν τους οπαδούς τέτοιοι παίκτες, αλλά αυτό πρέπει να το διαχειριστεί σωστά.

***Δεν είναι μόνο όσα βλέπουμε στο γήπεδο μέσα. Υπάρχουν κι άλλα δείγματα, μέσα από την καθημερινότητα της ομάδας, που ο Σέρβο- Βόσνιος έχει δείξει καμιά φορά να χάνει το μέτρο.

***Μάλιστα, για να κάνουμε και μια αποκάλυψη, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάποια τέτοια δείγματα που έφτασαν και στ’ αυτιά του Μελισσανίδη (που του έχει μεγάλη αδυναμία), τον έκαναν όταν τότε είχε πάει στα Σπάτα, να του πει ιδιαιτέρως κάποια πράγματα.

***Σε μια καλή προσωπική κουβέντα, του έριξε μερικές «προειδοποιητικές βολές». Δεν αποκλείω να το κάνει πάλι, ίσως και σε πιο αυστηρό τόνο.

***Έχω βέβαια και την εντύπωση, πως από το τέλος του καλοκαιριού ο Βράνιες έχει στο μυαλό του πολύ και το αν και πότε θα κληθεί να συζητήσει για ανανέωση κι αναπροσαρμογή αποδοχών.

***Νομίζω πως και το θέμα τότε με την Κρίσταλ Πάλας, δεν είναι άσχετο με αυτή την επιθυμία.

-Άλλωστε είχε διαφανεί και σε δηλώσεις του μάνατζερ του. Του Γιαγκάνιακ, φίλου και συνεργάτη του Μαϊστόροβιτς.

***Τέλος πάντων, αυτή η συμπεριφορά που δείχνει ανά πάσα στιγμή έτοιμη να ξεφύγει από τα όρια, απασχολεί φυσικά έντονα και τον Χιμένεθ.

***Αν και ο Σεβιγιάνος πρέπει να κοιτάξει και τα δικά του νεύρα, ειδικά στην διάρκεια των αγώνων.

***Δεν είπαμε βέβαια να γίνει «άγιος» ο Βράνιες. Δεν θα τον γουστάρουμε άλλωστε έτσι. Όπως είναι μας αρέσει και μας κέρδισε.

***Δυο – τρεις «πινελιές» θέλει. Απλά, για κάποιες πολύ χτυπητές «υπερβολές» δεν υπάρχει λόγος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x