Επικαιρότητα

The Voice: Συγκλόνισε η 18χρονη Έμιλυ με τη φωνή, τη δύναμη ψυχής και το μήνυμα ζωής που έδωσε!

Ένα 18χρονο κορίτσι έκλεψε την παράσταση και τις καρδιές όλων στο δεύτερο επεισόδιο του «Voice» που έπαιξε χθες το βράδυ στον ΣΚΑΪ.

H Πειραιώτισσα Έμιλυ Φυρίγου, κόρη του εθνικού προπονητή καταδύσεων Πέτρου Φυρίγου, μάγεψε με τη φωνή, αλλά και με τη δύναμη της ψυχής της.

Πριν από τέσσερα χρόνια η Έμιλυ χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία δύσκολη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Και βγήκε νικήτρια! Από τότε κερδίζει κάθε μάχη που δίνει.

Το μήνυμα ζωής που έδωσε ήταν συγκλονιστικό: «Θέλω να γίνω τραγουδίστρια γιατί είναι το όνειρό μου. Με γεμίζει και με εμπνέει. Η συμμετοχή μου στο “Voice” θα βοηθήσει να δουν παιδιά στην ηλικία μου ότι ένα πρόβλημα καρδιάς δεν μπορεί να τους στερήσει το όνειρό τους. Στην αρχή ήταν δύσκολο και στενάχωρο. Υπάρχουν πολλά “όχι” και πολλά “δεν πρέπει” για την υγεία μας. Αλλά τα καταπολεμάμε και συνεχίζουμε. Μια μέρα στο σχολείο, στην τρίτη γυμνασίου, πήγα να σηκώσω τα βιβλία και λιποθύμησα.

Ξύπνησα με πέντε καρδιοχειρουργούς από πάνω μου και μου είπαν ότι σε μία εβδομάδα έπρεπε να μπω για χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς στο Ωνάσειο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα καν αν θα μπω στο χειρουργείο ή αν θα βγω… Αν θα έπρεπε να αποχαιρετήσω κάποιον… Οι γονείς μου υπέγραψαν ότι αν έφευγα από τη ζωή μέσα στο χειρουργείο τότε το νοσοκομείο δεν θα είχε ευθύνη και θα την είχαν αποκλειστικά εκείνοι. Όταν βλέπω στον καθρέφτη το σημάδι μου από το χειρουργείο, βλέπω ότι έχω νικήσει!».



Συγκλονιστική ήταν και η ερμηνεία της Έμιλυ και στο «Φοβάμαι» των Μπλε. Και το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια άρχισε να υλοποιείται, αφού όχι μόνο θα συνεχίσει στο «Voice», αλλά θα έχει coach τον Σάκη Ρουβά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x