Μουσική

To απολαυστικό σόου του Στινγκ μάγεψε τους θεατές στο Ηρώδειο

Για δυο ώρες το κοινό στο Ηρώδειο δε σταμάτησε να λικνίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του.

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού αυτή του Sting που βγήκε στη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου έχοντας στο πλευρό του τον Τζαμαϊκανό σταρ της reggae και του dancehall, Shaggy, μάγεψε και γέμισε με την ξεχωριστή ενέργεια το κοινό.



Πριν από μερικούς μήνες ο Sting και ο Shaggy συνεργάστηκαν δισκογραφικά κυκλοφορώντας το άλμπουμ «44/876». Ο τίτλος του δίσκου προκύπτει από τους κωδικούς κλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Τζαμάικα, ενώ η επίσκεψή τους στη χώρα μας για δυο συναυλίες, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Ιουνίου, γίνεται στο πλαίσιο της ομώνυμης περιοδείας τους για την προώθηση του άλμπουμ.





Στο ρωμαϊκό ωδείο δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα από ένα πολύχρωμο κοινό κάθε ηλικίας. H βραδιά άνοιξε με το ομώνυμο τραγούδι του νέου τους άλμπουμ, από το οποίο έπαιξαν αρκετά νέα κομμάτια και συνεχίστηκε με τις πολυαγαπημένες επιτυχίες του Στινγκ τόσο από την εποχή με τους Police, όσο και από τη σόλο καριέρα του. Περίπου δυο ώρες διήρκεσε η συναυλία χωρίς διάλειμμα.







Σε μεγάλα κέφια και ο –πάντοτε fit παρά τα 66 του χρόνια-Στινγκ, αρκούντως επικοινωνιακός αποζημίωσε τους Έλληνες και ξένους φίλους του που έκαναν εδώ και μήνες sold out και τις δυο συναυλίες του έκανε το κοινό να χορεύει όλη τη βραδιά στα καθίσματα και να χειροκροτεί όρθιο σε κάθε τραγούδι. Δεκάδες φωτάκια κινητών άναψαν στο τραγούδι «Fields of gold», ενώ ο Στινγκ δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του για την ισότητα όλων των λαών χωρίς καμία διάκριση.









Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x