Δελτία Τύπου

Under Armour Run Kifisia City Challenge: Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς συνδιοργανώνει με την αθλητική εταιρεία UNDER ARMOUR τους αγώνες δρόμου UNDER ARMOUR RUN KIFISIA CITY CHALLENGE.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στους δρόμους της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας σε πανέμορφες και εύκολες διαδρομές. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός από τον Ημιμαραθώνιο, αγώνες 10 και 5 χλμ. καθώς και αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά. Σημείο εκκίνησης-τερματισμού θα είναι το Under Armour Brand House Erithraia, Λεωφ. Κηφισίας 338 μεταξύ των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ιωνίας.

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης όλων των αγώνων και οι ηλικιακές κατηγορίες του Ημιμαραθωνίου: έως 39, 40 – 49, 50 – 59, 60 – 69, 70+ . Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Με το ενισχυμένο πακέτο οι δρομείς θα λάβουν και το επίσημο T-Shirt του αγώνα τεχνολογίας UA HeatGear. (Δείτε φωτογραφία παρακάτω)

Η διοργάνωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ η οποία παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

#IWILL
Πληροφορίες/Εγγραφές: https://underarmourrun.gr/ua-run-city-challenge-kifisia-2017/

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x