Δελτία Τύπου

Valencia Academy CF Greece Levadia: Ένα απόγευμα με τον Φύσσα γεμάτο ποδοσφαιρικές αναμνήσεις

Ο Τάκης Φύσσας, Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος και πρόεδρος των Legends 2004, υποδέχθηκε τα παιδιά της Valencia Academy CF Greece Levadia.

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ήταν η απαρχή του πρώτου event μιας σπουδαίας δράσης της Ακαδημίας της Βαλένθια στην Ελλάδα, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με την ανεξάρτητη ανθρωπιστική οργάνωση "Praksis" και διοργανώνει το πρόγραμμα "Charity of the Year" το οποίο περιλαμβάνει διαδραστικές επισκέψεις σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, camps αλλά και φιλανθρωπικά events.

Πρεσβευτής της σπουδαίας δράσης είναι φυσικά ο Τάκης Φύσσας, μέλος της ομάδας που δόξασε την Ελλάδα πριν από 20 χρόνια. Μια ομάδα που συμβολίζει ό,τι πιο σημαντικό και αγνό έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Ακαδημία Valencia CF Greece Levadia από την πλευρά της φιλοξενεί μια ποικιλία ομάδων ανά ηλικιακή κατηγορία, κάθε μια με τη δική της ταυτότητα και τιμά την Εθνική Ομάδα του 2004 από την ημέρα της ίδρυσης της δίνοντας τα ονόματα των παικτών της στα τμήματα της.

Valencia Academy CF Greece Levadia: Ένα απόγευμα με τον Φύσσα με ποδοσφαιρικές αναμνήσεις

Από τα πιο μικρά, όπως οι "U6 Γεωργιαδής Γκρουπ και Καφές Γκρουπ", στους "U9 Χαριστεας Γκρουπ", "U10 Βρυζας Γκρουπ", "U12 Κατσουρανης Γκρουπ", "U12 Καψης Γκρουπ", "U14 Φυσσας Γκρουπ" και μέχρι τους "U16 Λάκης Γκρουπ" και το "τμήμα τερματοφυλάκων Νικοπολίδης", κάθε ομάδα εμπεριέχει νεαρούς ποδοσφαιριστές με πάθος για το παιχνίδι και φιλοδοξίες για ανάπτυξη και επιτυχία.

Ήταν ένα απόγευμα γεμάτο ποδοσφαιρικές αναμνήσεις. Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στα παιδιά και τους γονείς για το πώς κατάφερε η Εθνική μας ομάδα το 2004, σαν οικογένεια να φτάσει στην κατάκτηση του EURO, καθώς επίσης και για τις "θυσίες" που χρειάστηκαν για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής. Τους εξήγησε πόσο σπουδαία είναι η μόρφωση και η παιδεία για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά και πόσο σημαντική είναι η διατροφή, η καλή ζωή και η σωστή νοοτροπία μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Valencia Academy CF Greece Levadia: Ένα απόγευμα με τον Φύσσα με ποδοσφαιρικές αναμνήσεις

Μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια, οι αθλητές αναπτύσσουν δεξιότητες, διαμορφώνουν χαρακτήρα και εντάσσονται σε ένα σύνολο που στοχεύει στην αρμονική εξέλιξή τους, τόσο στον αθλητικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Στη συνέχεια, μοίρασε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με όλα τα παιδιά. Αναμνηστικά που θα τα συντροφεύουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Valencia Academy CF Greece Levadia: Ένα απόγευμα με τον Φύσσα με ποδοσφαιρικές αναμνήσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x