Viral

Χαμός στον αέρα: Ακροατής παραπονέθηκε επειδή δημοσιογράφος είχε ράπερ στο background του!

Η παρουσία του ράπερ Method Man στο background ενός δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια αθλητικής εκπομπής εκπομπής έφερε παράπονα από τηλεθεατή και... πανικό στον αέρα!

Ένα μάλλον περίεργο παράπονο είχε ακροατής ραδιοφωνικής αθλητικής εκπομπής (που μεταδίδεται και τηλεοπτικά) στις ΗΠΑ, που αντέδρασε στον αέρα για την παρουσία... ράπερ στο background ενός εκ των δημοσιογράφων που συμμετείχαν!

Κατά τη διάρκεια του "The Michael Kay Show" στο ESPN, ένας άντρας ονόματι Γκρεγκ βγήκε στον αέρα και ανέφερε ότι «βλέπω τον Method Mad στο background, τι δουλειά έχει σε ένα αθλητικό ραδιόφωνο».

Η μορφή του γνωστού ράπερ των Wu-Tang Clan διακρινόταν πίσω από τον ρεπόρτερ Πίτερ Ρόζενμπεργκ, ο οποίος αναρωτήθηκε τι πρόβλημα είχε ο ακροατής, που αποκρίθηκε «ξέρεις το ποινικό του μητρώο; Είμαι εδώ για τα αθλητικά».

Κάπου εκεί ο δημοσιογράφος... εξερράγη, λέγοντας στον Γκρεγκ να σταματήσει να μιλά, με εκείνον να χαρακτηρίζει ως «κακοποιό» τον ράπερ.

«Κλείσε το ηλίθιο, αδαές στόμα σου. Δεν ξέρεις τίποτα για τον Method Mad, Είναι κακοποιός; Κλείσε το ηλίθιο, ρατσιστικό στόμα σου» είπε εξοργισμένος ο Ρόζενμπεργκ, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x