Viral

Τρελό σκηνικό στο φιλικό Ράκοβ-Σλάβια: Ο διαιτητής... μανούριασε με τον Παπανικολάου και αποχώρησε!

Ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό συνέβη στο φιλικό ανάμεσα σε Ράκοβ και Σλάβια Πράγας, με πρωταγωνιστές τον διαιτητή του αγώνα και τον Έλληνα αμυντικό μέσο, Γιάννη Παπανικολάου!

Επεισοδιακό και αν μη τη άλλο ιδιαίτερο ήταν το σημερινό φιλικό της πρωταθλήτριας Πολωνίας, Ράκοβ, με την Σλάβια Πράγας!

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης και σύμφωνα με πολωνικά και τσέχικα Μέσα που κάλυπταν το παιχνίδι, προκλήθηκε μεγάλη ένταση όταν ο Αυστριακός διαιτητής, Λίνο Χέιντουκ, είχε έναν πολύ έντονο διάλογο με τον Έλληνα μέσο της Ράκοβ, Γιάννη Παπανικολάου.

Ως αποτέλεσμα, ο 24χρονος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα εν τέλει αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από πολύ έντονες διαμαρτυρίες. Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοια φιλικά προετοιμασίας, οι άνθρωποι της Ράκοβ ζήτησαν να αντικαταστήσουν τον Παπανικολάου και να μην παίξουν με παίκτη λιγότερο από τόσο νωρίς στο παιχνίδι. Ωστόσο, παρότι η Σλάβια συμφώνησε, ο διαιτητής αρνήθηκε και η ένταση επέστρεψε, με τον ίδιο να παίρνει τους βοηθούς του και να αποχωρεί για τα αποδυτήρια!



Η ώρα περνούσε, ο διαιτητής δεν επέστρεφε και τελικά μετά από συζητήσεις μεταξύ των μελών των δύο ομάδων, αποφασίστηκε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον Παπανικολάου να παραμένει στον αγωνιστικό χώρο και με ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου να αναλαμβάνει τον ρόλο του διαιτητή, έχοντας για βοηθούς του έναν τερματοφύλακα της Σλάβια και έναν άνθρωπο υπεύθυνο του γηπέδου! Υπό αυτές τις (περίεργες η αλήθεια είναι) συνθήκες, το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Σλάβια να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x