Viral

Viral βίντεο από τις ΗΠΑ: Περιπολικά καταδιώκουν... στρουθοκάμηλο που το έσκασε από φάρμα!

Viral έχει γίνει η προσπάθεια αστυνομικών στις ΗΠΑ να «συλλάβουν» μια στρουθοκάμηλο η οποία το έσκασε από την φάρμα στην οποία ζει.

Viral έχει γίνει η προσπάθεια αστυνομικών στις ΗΠΑ να «συλλάβουν» μια στρουθοκάμηλο η οποία το έσκασε από την φάρμα στην οποία ζει.

Σύμφωνα με τους New York Post, ο MeeMoo όπως είναι το όνομά της ανήκει στο είδος emu, μια υποκατηγορία των στρουθοκάμηλων.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας Χάρι Μακ Κίνεϊ εξηγεί πως ο λόγος της φυγής του στρουθοκάμηλου, ήταν οι εργάτες που δούλευαν στο σπίτι του. Το ζώο φοβήθηκε με αποτέλεσμα να πηδήξει από το προστατευόμενο περίβλημα και να τρέξει μακριά. Ο ιδιοκτήτης αρχικά προσπάθησε να το κυνηγήσει μόνος του, σύντομα όμως έχασε το ζώο που φημίζεται για την ταχύτητα του, από το οπτικό του πεδίο.



Ο Χάρι κοινοποίησε την εξαφάνιση του MeeMoo στα social media και γρήγορα ξεκίνησε να λαμβάνει μηνύματα για το που εθεάθη τελευταία φορά το πτηνό. Ο ίδιος μεταβίβασε τα μηνύματα στο Αστυνομικό Τμήμα του Χάριμαν (περιοχή στην οποία μένει), με την αστυνομία να ξεκινά μια παράξενη καταδίωξη, η οποία έγινε γρήγορα αντιληπτή από τους κατοίκους. Τα περιπολίκα καταδίωκαν τον MeeΜoo για 20 μίλια. Μετά από μεγάλη προσπάθεια τελικά κατάφεραν και τον έπιασαν.

«Ήμασταν τρομοκρατημένοι, ότι θα τον χτυπούσε ένα αμάξι και ότι μπορεί κάποιος να το χτυπούσε με ηρεμιστικό βέλος, ότι μπορεί να αυτοτραυματιζόταν κατά την καταδίωξη» αναφέρει ο Μακ Κίνεϊ.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και ο MeeMoo επέστρεψε στη φάρμα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x