Viral

Αντί ευχών: Τιμούμε τον Έκτορ Μπεγερίν για τα γενέθλιά του υπενθυμίζοντας την πιο αμήχανη στιγμή στην ιστορία της TV!

Ο Έκτορ Μπεγερίν κλείνει σήμερα τα 29 του χρόνια και μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε τις απίθανες -εις βάρος του- γκάφες παρουσιαστών της F1 πριν από μερικά χρόνια.

Ίσως να μην έγινε ποτέ ο μπακ παγκόσμιας κλάσης που περιμέναμε, ωστόσο ο Έκτορ Μπεγερίν έχει να επιδείξει μια εξαιρετική καριέρα σε Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπέτις.

Γνωστός και για τις τολμηρές του στιλιστικές επιλογές αλλά και το να δίνει το παρών σε διάφορα λαμπερά events, ο Ισπανός μπακ κλείνει σήμερα τα 29 του χρόνια και μας δίνει αφορμή να θυμηθούμε την πιο αμήχανη στιγμή στην ιστορία της τηλεόρασης...

Για την ακρίβει, οι στιγμές είναι δύο. Βλέπετε, ο Μπεγερίν είχε βρεθεί στο γκραν πριν του Καναδά το 2018, με τους παρουσιαστές F1 του Sky Sports να μην αντιλαμβάνονται σε δύο περιπτώσεις ποιος είναι.

Πρώτα, ο Τεντ Κράβιτζ τον χαρακτήρισε "χίπστερ" όταν ένα πλάνο ζούμαρε στον Ίβηρα ποδοσφαιριστή, ενώ εν συνεχεία, όταν ο Μπεγερίν μιλούσε με τη Γουίνι Χάρλοου, ο Μάρτιν Μπραντλ τους διέκοψε λέγοντας στον παίκτη «σε πειράζει να μιλήσω σε αυτήν την όμορφη κυρία» και... διώχνοντάς τον ευγενικά από το πλάνο!

Όπως αναμενόταν, τα δύο σκηνικά είχαν γίνει viral, με τον νεαρό τότε ποδοσφαιριστή πάντως να είναι ευγενέστατος.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x