Viral

Κοντρόλ από μπαλιά ύψους 35 μέτρων ο Νεϊμάρ!

Στην προετοιμασία με την εθνική Βραζιλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, ο Νεϊμάρ κάνει «μαγικά» καταφέρνοντας να κοντρολάρει μπάλα που πέφτει από ύψος 35 μέτρων.

Προετοιμάζεται για το Μουντιάλ, όμως ο Νεϊμάρ δεν σταματάει ούτε στην προπόνηση να επιδεικνύει την τεχνική του κατάρτιση, με βίντεο που δημοσίευσε η «σελεσάο» να τον δείχνει να κοντρολάρει μπάλα από ύψος 35 μέτρων!



Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν που υπήρξε αινιγματικός για το μέλλον του δηλώνοντας προ ημερών πως αυτό ενδέχεται να είναι το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο παρότι είναι μόλις 30 ετών, φαίνεται πως είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για να φτάσει ως το τέλος της «διαδρομής».

Εξάλλου οι δηλώσεις του προ ημερών «Θα παίξω σαν να είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ», δεν προκαλούν εντύπωση με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση την φετινή σεζόν, έχοντας 15 τέρματα και 12 ασίστ σε 20 εμφανίσεις με τους Παριζιάνους.

Ο «Νέι» που έχει φορέσει 121 φορές την φανέλα με το εθνόσημο, έχει σημειώσει 75 γκολ, δύο μόλις λιγότερα από τα 77 του θρυλικού Πελε, το επίτευγμα του οποίου θα επιχειρήσει να σπάσει στο Μουντιάλ σε όμιλο με Σερβία, Ελβετία και Καμερούν.

Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x