Betmasters

Α’ Γερμανίας: Έδρες… ενέδρες στην εμβόλιμη

Στο ρελαντί η Μπάγερν, ετοιμάζει βαλίτσες η Κολωνία, δέκα ματς αήττητη η Λεβερκούζεν, εννιά η Σάλκε.

Ξεκάθαρο προβάδισμα δείχνουν να έχουν οι περισσότεροι γηπεδούχοι στα σημερινά ματς της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Ανάλυση

Χοφενχάιμ – Στουτγάρδη

Ηττα με κάτω τα χέρια για τη Χοφενχάιμ από το Αννόβερο με 2-0. Νωθρή και ξεκάθαρα κουρασμένη. Μένει να δούμε χωρίς Γιουρόπα στην πλάτη της αν θα αντιδράσει. Τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Δεν αλλάζει το 3-5-2 με Ουτ και Γκνάμπρι στην επίθεση. Η Στουτγάρδη ηττήθηκε για πρώτη φορά την έδρα της μετά από 15 αγώνες με 2-0 από την ανώτερη Λεβερκούζεν. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες. Χάνει πάντα όταν μένει πίσω στο σκορ. Λείπει ο επιθετικός Γκίντσεκ. Με 3-4-3 και απόψε έχοντας τον Δώνη, μαζί με τους Ακολό και Εζκάν στην επίθεση. Περιμένω την αντίδραση της Χοφενχάιμ. Η Στουτγάρδη παραδοσιακά χάνεται μακριά από το σπίτι της και δύσκολα θα την βγάλει καθαρή.

Λεβερκούζεν – Βέρντερ

Η Λεβερκούζεν πέρασε σαν σίφουνας από την Στουτγάρδη με 2-0. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Συμπλήρωσε δέκα αγώνες αήττητη με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τέσσερα under στα πέντε τελευταία. Λείπει ο ακραίος Ουέντελ. Στα πιτς και ο Αράνγκις. Με 3-4-3 και τους Μπραντ, Φόλαντ και Χάβερτς στην επίθεση. Τεράστιο διπλό για τη Βέρντερ με 2-1 επί της Νρόρτμουντ. Βρήκε, βέβαια, πεθαμένη την αντίπαλό της. Παίζει με πάθος σε όλα τα ματς. Δείχνει να ανεβάζει στροφές. Λείπει ο εξαιρετικός Μπάρτελς μεσοεπιθετικά. Με 4-3-3 στην Μπάι Αρίνα, με τους Κάιντς, Κρούζε και λογικά τον Γιουνούζοβιτς στην επίθεση. Ο τελευταίος έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά λογικά θα σφίξει τα δόντια. Ανώτερη η Λεβερκούζεν και σε τρομερή φόρμα. Άσος και over. Η Βέρντερ ξέρει πως μόνο αν σκοράρει θα έχει τύχη στο ματς.

Μπάγερν – Κολωνία

Η Μπάγερν συνεχίζει τον χαβά της κερδίζοντας χωρίς να φορτσάρει και κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα τίτλου. Πέρασε νικηφόρα από την Φρανκφούρτη με 1-0. Από τη μέρα που ανέλαβε ο Χάινκες δεν έχει αντίπαλο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα στο Μόναχο. Λείπουν οι Νόιερ και Ουλράιχ κάτω από τα δοκάρια. Ετσι θα ξεκινήσει σήμερα ο πολύπειρος Στάρκε. Στα πιτς Ρόμπερ και Τιάγκο. Δεδομένο το 4-2-3-1 με Λεβαντόφσκι στην επίθεση. Η Κολωνία συνεχίζει τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και οδεύει ολοταχώς προς την Τσβάιτε. Αυτό που έγινε κόντρα στην Φράιμπουργκ ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Προηγήθηκε με 3-0 και τελικά ηττήθηκε με 3-4. Τεράστια απογοήτευση. Απαράδεκτη άμυνα. Οι απουσίες αντί να λιγοστεύουν, αυξάνονται. Λείπουν Οσάκο, Γκιράσι, Ράους, Μάροχ, Κόινρτομπα, Χέγκερ, Τσόλερ, Πιζάρο και Κεϊρός. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση γκέλας της Μπάγερν σε αυτό το ματς. Θα σταματήσει το κοντέρ όπου αυτή θέλει. Μοναδική αξία στο over 3,5 στα γκολ των γηπεδούχων.

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ

Η Σάλκε παρότι δεν παίζει καλά στέκεται αρκετά τυχερή τελευταία και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Βρέθηκε πίσω από την Γκλάντμπαχ με 1-0, άντεξε στην πίεση και τελικά ισοφάρισε. Εννιά ματς δίχως ήττα. Παίζει με τη φωτιά τελευταία. Πέντε no goal στα επτά τελευταία. Λείπει ο εξαιρετικός Γκορέτσκα. Η Άουγκσμπουργκ κάνει το παιχνίδι της χωρίς να φοβάται κανέναν και τίποτα. Ικανή για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Κόντρα στη Χέρτα προηγήθηκε 1-0, έχασα τα άχαστα και στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε. Μεγάλη απογοήτευση λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης που δεν ανταμείφθηκε. Τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία. Με 4-2-3-1 θα παίξει απόψε και τον Φινμπόγκασον μοναδικό προωθημένο. Πίσω του θα κινούνται οι Καϊούμπι, Χέλερ και Γκρέγκοριτς.

Χέρτα – Αννόβερο

Η Χέρτα πήρε με μπόλικη δόση τύχης το 1-1 από την Άουγκσμπουργκ και είπε κι ευχαριστώ. Ισοφάρισε στο τέλος, σε ένα ματς πο0υ δεν άξιζε τον βαθμό. Εφτασε τα επτά goal/goal στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της. Θα λείψουν Στόκερ και Νταρίντα. Δεδομένο το 4-4-2 απόψε με Ιμπίσεβιτς και Ζέλκε να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Το Αννόβερο από την άλλη καθάρισε με 2-0 τη Χοφενχάιμ εντός έδρας παίζοντας πολύ αποφασιστικά. Έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη. Εκτός έδρας πρέπει να διορθωθεί αν θέλει να καθαρίσει εύκολα με την υπόθεση παραμονή. Ερχεται από τέσσερις ήττες εκτός έδρας. Λείπουν οι Ζβέγκλερ και Ζονάτας. Δεδομένο το 4-2-3-1 έχοντας τον Φίλκρουγκ να σηκώνει το βάρος στην επίθεση και τους Μπεμπού, Μπένσχοπ, Κλάους να κινούνται από πίσω. Ξεκάθαρος άσος έδρας. Η Χέρτα δεν παίζει καλά, αλλά στο Βερολίνο μεταμορφώνεται Το Αννόβερο όταν φεύγει από το σπίτι του εξαφανίζεται.

Διαβάστε την ανάλυση της Α' Γερμανίας και τις επιλογές του Wise στο Betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x