Γιώργος Χελάκης

Α, να χαθώ που είμαι «τρομοκράτης»…

Στην γαλαζοαίματη Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου υποβάλω τα σέβη μου. Ευθύς εξ αρχής δηλώνω ότι κατά τα δικά της μέτρα και σταθμά είμαι ένας τρομοκράτης... Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Στην γαλαζοαίματη Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου υποβάλω τα σέβη μου. Ευθύς εξ αρχής δηλώνω ότι κατά τα δικά της μέτρα και σταθμά είμαι ένας τρομοκράτης.

Στον Άκη Γεροντόπουλο δια βίου ευρωβουλευτή και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ευθύς εξ αρχής εξομολογούμαι την αμαρτία μου: Είμαι καθημερινός αναγνώστης της “Αυγής” αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό να της βάλω φωτιά και να την κάψω όμως που πρότεινε από τις τηλεοπτικές οθόνες.

Η κυρία Ασημακοπούλου εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας πιθανόν να αντλεί τη “φώτιση” της από το λάδι που της έβαλε όταν μπήκε στην κολυμπήθρα, το τέως βασιλικό ζεύγος Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία.

Η κυρία Ασημακοπούλου θεωρεί μάλλον, ότι μπορεί να επαίρεται γιατί έχει τους συγκεκριμένους νονούς ενώ εμένα θα πρέπει να με δείχνουν με το δάκτυλο γιατί διαβάζω κείμενα του Νέγκρι στην “Αυγή” και ζητώ την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας.

Εγώ προφανώς δεν έχω το δικαίωμα να την χαρακτηρίζω βασιλοχουντική ενώ εκείνη μπορεί να ζητεί από τον Τσίπρα να με διαγράψει γιατί υποστηρίζω – κατά τη γνώμη της – τους τρομοκράτες.

Κατά τη γνώμη του κ. Γεροντόπουλου δεν γίνεται να διαβάζω κείμενα που ζητούν να παίρνουν άδειες από τη φυλακή ο Γιωτόπουλος και ο Κουφοντίνας παρά το γεγονός ότι ο νόμος το προβλέπει. Τουναντίον αυτός ως μέγας δημοκράτης μπορεί να ζητεί να ρίξουμε στην πυρά μια εφημερίδα, θυμίζοντας πρακτικές του Μεσαίωνα…

Για τους δυο τους είναι περίπου φυσιολογικό να έχει η Ελλάδα το χειρότερο σωφρονιστικό σύστημα στην Ευρώπη και να την ξεφωνίζουν κάθε τόσο η Διεθνής Αμνηστία, το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και άλλοι διεθνείς οργανισμοί. Στην Ελλάδα εκατοντάδες κρατούμενοι κοιμούνται στο τσιμέντο χωρίς στρώματα και σκεπάσματα, ξυλοκοπούνται εγκαταλείπονται χωρίς περίθαλψη. Στην Ελλάδα παρατηρείται ο μεγαλύτερος συνωστισμός κρατουμένων σε κελιά. Όλα αυτά όμως δεν ευαισθητοποιούν τον βουλευτή και την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Αυτοί ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν ένα κόμμα ολόκληρο ως φιλοτρομοκρατικό μπας και ανακόψουν την πορεία του προς την κυβέρνηση γιατί τότε θα χάσουν τα προνόμια της εξουσίας.

Αγαπητή μου Άννα Μισέλ, αντιλαμβάνομαι ότι κάνετε ανήσυχο ύπνο αφού φτάσατε στο σημείο να ταράζεστε ακόμα και με τα διαβάσματα μας.

Ηδη θα το καταλάβατε: Κάποιοι δεν πρόκειται να αρνηθούν τις απόψεις και τις ευαισθησίες τους με αντάλλαγμα την εξουσία. Θα μείνουν όπως ήταν. Καληνύχτα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x