Super League 2

«Αντίο» Γκώνια με επίθεση σε Κόντη!

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Τάκης Γκώνιας για τον τεχνικό διευθυντής της Γλυφάδας, Γιάννη Κόντη, υποδεικνόντάς τον ως υπεύθυνο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Τάκης Γκώνιας προς τον τεχνικό διευθυντή της Γλυφάδας, Γιάννη Κόντη, υποστηρίζοντας πως ευθύνεται για την κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.
Ο 42χρονος τεχνικός, λίγες ώρες μετά το διαζύγιο του με την Γλυφάδα κατηγόρησε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για μεταγραφές που δεν ολοκληρώθηκαν, αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

«Στη Γλυφάδα υπάρχει ένας απίθανος τύπος που θέλει να λέγεται τεχνικός διευθυντής. Αλλά εντάξει, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Εγώ υπέγραψα με τον κ. Χειρίδη και μετά από τέσσερις μέρες εμφανίστηκε ο... Μεσσίας. Μου είπε “Έχω βρει έναν επενδυτή, εφοπλιστή”. Και μετά μας έλεγε για συμφωνία με τον Ολυμπιακό για παίκτες. Εγώ είχα μιλήσει με τον Καρεμπέ για να έρθουν κάποιοι παίκτες δανεικοί και είχε έρθει και ο Γιαννιώτης για 2-3 προπονήσεις.
Αλλά μετά αυτός ο απίθανος τύπος, ο τεχνικός διευθυντης, κατάφερε να φύγει ο Γιαννιώτης και να μην έρθει κανείς απ’ τους 4-5 παίκτες που είχα συμφωνήσει να πάρουμε απ’ τον Ολυμπιακό. Φαίνεται πως ο εφοπλιστής... μπάρκαρε και γι’ αυτό δεν εμφανίστηκε. Στη Γλυφάδα όλοι είναι απλήρωτοι. Δεν είχαμε ούτε νερό να πιούμε στην προετοιμασία, ούτε για να κάνουμε εργομετρικά. Ούτε δεύτερη μπλούζα δεν είχαμε. Αν σκιζόταν η μπλούζα μας δεν είχαμε να φορέσουμε άλλη
», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Γκώνιας, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν τον αποκαλεί με το όνομά του, είπε:

«Έτσι τον λέω εγώ. Εσάς τι σας πειράζει; Εγώ τον λέω απίθανο τύπο».

Ο 42χρονος τεχνικός «απάντησε» και σε λεγόμενα του Γιάννη Κόντη περί κακής εμφάνισης της Γλυφάδας στο ματς με τον Παναιγιάλειο.

«Καρφί» πέταξε και για όσα είπε ο Γιάννης Κόντης σχετικά με κακή εμφάνιση της Γλυφάδας κόντρα στον Παναιγιάλειο.
«Όντως η ομάδα ήταν αγνώριστη στο συγκεκριμένο ματς, αλλά αυτός ο τεχνικός διευθυντής ήταν και η πρώτη φορά που ήρθε να δει τη Γλυφάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x