Γ' Εθνική

ΑΕΚ… αλλιώτικη

Διαφορετική θα παρουσιαστεί… αναπόφευκτα την Κυριακή η ΑΕΚ. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο κι η απουσία του αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις γενικώς στην ενδεκάδα

Η εικόνα του αγώνα με τον Ηρόδοτο δεν γίνεται να επαναληφθεί. Θέλει-δε θέλει ωστόσο η ΑΕΚ, θα είναι σίγουρα αλλαγμένη στο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας. Κι αυτό διότι οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή πως δεν θα έχει διαθέσιμο τον Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Μετά τις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον άφησαν έξω απ’ τις προηγούμενες προπονήσεις, κρίθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί ο Κροάτης για να παίξει την Κυριακή. Με πρόθεση λοιπόν να προφυλαχθεί, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (όπως και οι Αργυρίου και Θαναηλάκης).

Πέραν όμως του ότι θα στερηθεί τον πρώτο της σκόρερ, η απουσία του Μπρέσεβιτς θα φέρει γενικώς αλλαγές στη σύνθεση, αλλά και την αποστολή. Διότι σ’ αυτή (εξαιτίας και των νέων ενοχλήσεων που ένιωσε ο Ράμα στο γόνατο και αποχώρησε) συμπεριλήφθηκαν όλοι οι άλλοι ξένοι -συμπεριλαμβανομένου και του Μούργκα.

Όσο για το αρχικό σχήμα, η αναπλήρωση του κενού στην κορυφή της επίθεσης απ’ τον Ντακόλ, αναμένεται να «τραβήξει» σε ρόλο επιτελικού τον Ανάκογλου. Κι αυτό με τη σειρά του αναμένεται να φέρει σε θέση αμυντικού χαφ (δίπλα στον Κορδέρο) τον Ρόβα και τον Σταθάκη ξανά στην ενδεκάδα (πλάι στον Τσιρίλο).

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για παιχνίδι της Κυριακής στο Μενίδι: Καραγκιολίδης, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Κάτσικας, Κορδέρο, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Πόποβιτς, Ντακόλ, Ρόβας, Τσιρίλο, Μούργκα, Σταθάκης, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Τζανετόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x