Betmasters

ΑΕΚ - Ντιναμό: Αν όχι τώρα, πότε;

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ κι έχει μια «χρυσή ευκαιρία» για να πάρει προβάδισμα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτει την Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Χιμένεθ καλείται να διαχειριστεί μια κατάσταση νοκ-άουτ παιχνιδιού αλλά και συνεχόμενων αναμετρήσεων κι αυτό είναι το δύσκολο της υπόθεσης. Οι Ουκρανοί έρχονται χωρίς επίσημα ματς στα πόδια τους κι εκεί είναι το πλεονέκτημα της "Ένωσης".

Ανάλυση

Η ΑΕΚ έκανε ακόμα μια νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί του Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε στο κυνήγι του ΠΑΟΚ για την κορυφή. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, διανύει μια πολύ καλή περίοδο, αφού έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό από το κύπελλο και τον κέρδισε και για το πρωτάθλημα στο "Γ. Καραϊσκάκης" αφήνοντας τον ουσιαστικά εκτός τίτλου. Η ομοιογένεια του κορμού του Χιμένεθ, παρά το γεγονός πως έχει χάσει πολύτιμους παίκτες (Μάνταλος, Γιόχανσον), είναι το "κλειδί" της επιτυχίας του.

Για σήμερα πάντως, ο Ισπανός μπορεί να κάνει 1-2 αλλαγές για να κρατήσει φρέσκους μερικούς παίκτες καθώς τα ματς που έχει δώσει η ΑΕΚ είναι πολλά. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Μασούντ (επιτελικός). Εκτός λίστας οι Χουλτ, Μοράν κι ανέτοιμοι οι Λόπες, Κονέ, Τσότσιτς. Να θυμίσουμε πως οι παίκτες δέχτηκαν το στοίχημα του προέδρου, Δημήτρη Μελισσανίδη για το πριμ πρόκρισης από τους ομίλους κι αν περάσουν την Ντιναμό, θα μοιραστούν 1 εκατομμύριο (αντί 300.000).


Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο Betmasters.gr και δες όλα τα προγνωστικά και τις αποδόσεις για το μεγάλο ματς της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x