Πόλο

Άγγιξε την ανατροπή, έμεινε στην ισοπαλία ο Ολυμπιακός στο Ανόβερο

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά σε μεγάλη ανατροπή, όμως τελικά ισοφαρίστηκαν (9-9) από το Ανόβερο 37 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων πόλο του Champions League.

Δεν κατάφερε να συνέλθει από την ήττα της πρεμιέρας ο Ολυμπιακός, ο οποίος ισοφαρίστηκε σε 9-9 από το Ανόβερο στο εκτός έδρας ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League πόλο ανδρών.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου πήρε τον πρώτο του βαθμό στη διοργάνωση, ενώ είχε ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο που θα μπορούσε να του δώσει τη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τα ηνία του σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο (2-1), έχοντας σκόρερ τους Μυλωνάκη και Μουρίκη, ενώ ο Μπεργκούλιαν είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Δερβίσης στις αρχές της δεύτερης περιόδου έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Ολυμπιακό, όμως ένα σερί τριών γκολ των Γερμανών τους έδωσε τα ηνία του σκορ (4-3). Ο Ομπράντοβιτς ισοφάρισε στα 32’’ πριν το τέλος σε 4-4, όμως ο Μπεργκούλιαν και πάλι έκανε το 5-4 στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Το Ανόβερο διεύρυνε το προβάδισμά (7-4) του με δύο γρήγορα γκολ, ενώ ο Γούνας μείωσε σε 7-5 στο τέλος της περιόδου.

Το ματς πήρε ξανά φωτιά στο τέταρτο οκτάλεπτο. Με δύο γκολ του Μπούσλιε ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 7-7, ενώ ο Γεννηδουνιάς εκμηδένισε ξανά τη διαφορά μετά το γκολ του Ριάλ.

Ο Γούνας και πάλι ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 9-8, όμως στα 37 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Τζιορτζέτι κράτησε τον Ολυμπιακό μακριά από τη νίκη, ισοφαρίζοντας σε 9-9.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-1, 2-4
Ανόβερο: Σένκελ, Τσόρουσιτς, Τζιορτζέτι 2, Ρεάλ 1, Μπργκούλιαν Ντ. 3, Ράντοβιτς 2, Γιόκιτς, Πρόις, Σέκουλιτς, Μπουκόφσκι 1, Μπαν, Βίνκελχορστ, Γκόετζ
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x