Επικαιρότητα

Αγνώριστος ο Μπεν Αφλεκ: Η ραγδαία αλλαγή στην εμφάνισή του σε ένα μήνα

Εντελώς αλλαγμένος με γκρίζα μαλλιά και παραπανίσια κιλά στην τελευταία του εμφάνιση ο Μπεν Αφλεκ. Η ραγδαία μεταμόρφωσή του μέσα σε ένα μήνα.

Τον Μάρτιο του 2017, ο Μπεν Αφλεκ, ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα του αλκοολισμού του. Μέσα από μια εκ βαθέων ανάρτηση στο Facebook, ο ίδιος εξομολογήθηκε:

«Ο αλκοολισμός είναι κάτι που αντιμετώπισα στο παρελθόν και θα συνεχίσω να παλεύω. Η τελευταία θεραπεία ήταν η πρώτη από πολλά βήματα προς μια ολική ανάρρωση. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο και να γίνω ο καλύτερος πατέρας που μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να μάθουν πως δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν την έχεις ανάγκη και να γίνω πηγή δύναμης για οποιονδήποτε εκεί έξω χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

inner
inner
inner

Επίσης δεν παρέλειψε και να ευχαριστήσει την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία έχουν τρία παιδιά γράφοντας: «Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης της Τζεν, που με έχει στηρίξει και φρόντιζε τα παιδιά μας ενώ εγώ έκανα την δουλειά που έπρεπε να κάνω».

Φαίνεται πως το 2017 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ηθοποιό ο οποίος πριν από λίγες μέρες έκανε μια εμφάνιση, στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, όπου φαίνεται αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με την προτελευταία φορά που τον είδαμε.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται η διαφορά στην εμφάνισή του μέσα σε ένα μήνα, από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι την πιο πρόσφατη εμφάνισή του στις 26 Δεκεμβρίου.

Στην τελευταία του εμφάνιση με την φιλενάδα του, μοιάζει να έχει γκριζάρει πολύ και φαίνεται να έχει πάρει κάποια κιλά. Φυσικά παραμένει γοητευτικός όπως πάντα.

inner
inner
inner

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x