F1

Αιχμές… με το γάντι από Αλόνσο

«Πάνε τέσσερα χρόνια που είμαστε ένα δεύτερο πίσω από τη Red Bull», δήλωσε ο Αλόνσο, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε γιατί πλέον δεν απογοητεύεται από την απόδοση της Ferrari.

Την άποψη ότι πλέον δεν νιώθει ούτε απογοήτευση ούτε έκπληξη για την απόδοση της Ferrari εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος, ο οποίος πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση των κατατακτήριων δοκιμών της Σουζούκα τόνισε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξέρουν –και έχουν αποδεχτεί- τη διαφορά τους από τη Red Bull.

Ωστόσο, για να… χρυσώσει το χάπι στην ομάδα του τόνισε πως στην Ιαπωνία δεν ήταν αρκετά καλός, δηλώνοντας πως στον αγώνα θα προσπαθήσει να κερδίσει κάποιες θέσεις.

«Μέχρι στιγμής δεν είχα καλή απόδοση. Είμαι μεταξύ έβδομης και ένατης θέσης. Στις κατατακτήριες δεν βρήκα καλό ρυθμό και πλασαρίστηκα στην όγδοη θέση ξανά. Δεν τα έχω πάει πολύ καλά, έτσι θα προσπαθήσω να ανακτήσω κάποιες θέσεις στον αγώνα», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση της Ferrari.

«Δεν είμαι απογοητευμένος πια. Πάνε τέσσερα χρόνια που είμαστε ένα δεύτερο πίσω από τη Red Bull. Στην Κορέα ήμασταν έβδομοι, δεν περιμένω θαύματα σε πέντε μέρες. Ξέρουμε πόσο πίσω είμαστε από τη Red Bull και για αυτό δεν απογοητευόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x