Επικαιρότητα

Ακούστε σήμερα Σάββατο DRIVE & TRAVEL στις 11, με ιδιαίτερα θέματα

Με τον Δημήτρη Μπαλή. DRIVE & TRAVEL, κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00 στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 (και από συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω διαδικτύου http://www.sport-fm.gr/player.jsp).

Η εκπομπή που πράγματι ξεχωρίζει, όχι μόνο στο πρόγραμμα του Nova ΣΠΟΡ FM, αλλά και στους υπόλοιπους σταθμούς, το DRIVE & TRAVEL προσφέρει ενημέρωση σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, δραστηριοτήτων αναψυχής, υπαίθρου, έχει θέματα που σχετίζονται με τον αγρό και την ανάπτυξη, αναδεικνύει γενικότερα ζητήματα της κοινωνίας που είτε περνούν στα «ψιλά» των μέσων ενημέρωσης, είτε δεν προβάλλονται καθόλου.

Σήμερα Σάββατο, το DRIVE & TRAVEL, παρουσιάζει:

ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Πληθώρα εκδηλώσεων στην Αθήνα με επίκεντρο την Τεχνόπολη στο γκάζι. Εμφαση στην ποδηλασία και στο περπάτημα. Η Εφη Τσιότσιου, διευθύντρια του Ιδρύματος Ωνάση που εκπόνησε τις μελέτες για την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου, μια για όσα πρόκειται να συμβούν αλλά και για τα δύο μεγάλα γραφείου του εξωτερικού που άλλαξαν την εικόνα και τη λειτουργία μεγάλων και ιστορικών πλατειών σε Παρίσι και Βιέννη.

ATHENS FLYING WEEK: Από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και για μια εβδομάδα, η Αθήνα γεμίζει αεροπλάνα, ελικόπτερα, αλεξιπτωτιστές. Ένα υπερθέαμα στους αιθέρες της Αττικής με επίκεντρο το ιστορικό, στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Τατόι και με πολλά παράλληλα δρώμενα. Μιλά ο Παναγιώτης Ποδηματάς, οργανωτής και της φετινής εκδήλωσης.

ΚΑΡΤ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου η Πάτρα γιορτάζει το 6ο PICK, το Διεθνή Αγώνα καρτ που έγινε θεσμός. Το κέντρο της πόλης μετατρέπεται σε πίστα με απίστευτα δρώμενα που παρακολουθούν χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες. Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ιδιοκτήτης της ΛΟΥΞ, χορηγού του αγώνα και πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαϊας, αναφέρεται σε όσα θα συμβούν.

ΜΥΚΟΝΟΣ «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»: Η άλλη όψη της Μυκόνου, του κοσμοπολίτου νησιού των Κυκλάδων με φήμη σε όλο τον κόσμο. Πολιτισμός, παράδοση, επαγγέλματα του χθες, γαστρονομία, όλα σε δύο περιηγητικές ενότητες που αξιοποιούν οι τουριστικοί πράκτορες με επιτυχία. Μιλά ο δημοσιογράφος Σταύρος Μονεμβασιώτης, υπεύθυνος επικοινωνίας του εγχειρήματος.

AUTO BATTLESHIPS FESTIVAL: Μια διαφορετική εκδήλωση για την αυτοκίνητο το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με πολλά δρώμενα και εκπλήξεις, μουσική, επιδείξεις κ.α. Ο διοργανωτής Μινάλη Κοντιζάς, παρουσιάζει όσα θα γίνουν πέριξ του Σταδίου.
Μαθαίνουμε επίσης, ξεχωριστές ειδήσεις από το εξωτερικό, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.
Για γεύματα στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «Χρήστος» στο Χαλάνδρι και στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Καυτερή Πιπεριά» στο Μοσχάτο, καθώς και για ένα κινητό τηλέφωνο MLS iQ Talk Crystal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x