Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Θα δώσει τα λεφτά η Περιφέρεια»

Αισιόδοξος πως η Περιφέρεια Αττικής θα δώσει χρήματα για την ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στη Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Περιφέρεια Αττικής θα δώσει τα χρήματα για την ανάπλαση του γηπέδου της Λεωφόρου, ενώ μάλιστα παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν στο μεταγραφικό σχεδιασμό αυτό το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια, ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ χαρακτήρισε «τελειωμένη» την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στο θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Στο θέμα των μεταγραφών, συμφωνώ, δεν έγιναν ότι έπρεπε. Στο θέμα του ρόστερ, διαφωνώ κάθετα. Έχουμε αδυναμίες και θέλουμε να τις βελτιώσουμε. Νομίζω ότι έχουμε το πιο πλούσιο ρόστερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε παίκτες που τους βγάλαμε μόνοι μας. Ποιοτικούς ξένους.

Το ροτέισον που κάνει ο προπονητής αποδεικνύει το αντίθετο. Και έχουμε την καλύτερη φυσική κατάσταση. Διαφωνώ, έχουμε ικανό ρόστερ. Σαφώς μπορούμε να το ενισχύσουμε. Και φέτος έχουμε πάει καλύτερα από πέρυσι. Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε ότι δεν θα πετύχουμε όσα πετύχαμε και πέρυσι ή και περισσότερα. Αυτός είναι ο στόχος.

Είναι υπερβολικό αυτό. Να σας θυμίσω ότι είχαμε και κόντρα διαιτησίες φέτος. Την Καλλονή και με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα. Έχουμε 4 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και θα ήμασταν παραπάνω. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη διαιτησία και σχεδιάζουμε την ενίσχυση της ομάδας.

Το σχέδιο μας ποτέ δεν ήταν να φτιάξουμε μία ομάδα φέρνοντας ξένους παίκτες. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα βασισμένη στα σπλάχνα μας ή σε άλλους Έλληνες. Θέλουμε να βλέπουν διαφορετικά τον Παναθηναϊκού. Για να βγάλουμε νέους, πρέπει να παίζουν. Εάν έχουμε πολλούς ξένους. δεν θα παίζουν οι μικροί. Παράδειγμα ο Λαγός, ή φέτος ο Δώνης. Εάν είχαμε άλλο παίκτη, δεν θα έπαιζε ο Δώνης. Τα νέα παιδιά μας βελτιώνονται. Θέλαμε να κρατήσουμε τον Αμπέντ, άλλο εάν δεν μπορούσαμε. Χρειαζόμαστε μία τριετία για να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι στο πλάνο. Δεν σας το λέω για να μην πούμε ότι δεν έχουμε αδυναμίες. Θα τις βελτιώσουμε τον Ιανουάριο. Αλλά μην υποτιμάμε την ομάδα που έχουμε.

Δεν θέλω να μας συγκρίνετε με την Τρίπολη, αυτή δεν έχουν Έλληνες παίκτες. Δεν υπάρχει “μαγικό ραβδί” να κάνεις έναν νεαρό, καλό παίκτη. Αυτή η διαδικασία θέλει υπομονή. Ο παίκτης πρέπει να παίξει. Εμείς τι υπομονή έχουμε; Είμαστε εδώ 40 άτομα, 8.000 μέλη και βλέπουμε την εικόνα που έχουν οι εξέδρες στο γήπεδο. Έχουμε υπομονή;
».

Για τη μικρή παρουσία του κόσμου: «Εάν νομίζετε ότι φταίω εγώ που εδώ είμαστε μόνο τόσοι, τι να σας πω».

Για το θέμα του Μπεργκ: «Έχουμε σχεδόν τελειώσει».

Για τη Λεωφόρο και το θέμα με τον Λέτο: «Με τη Λεωφόρο, όλοι ξέρετε τι έχουμε πετύχει με τη ρύθμιση που ψηφίστηκε και διασφαλίζει το γήπεδο για άλλα πέντε χρόνια. Περιμένουμε και την απόφαση του Ελεγκτικού. Εγώ πιστεύω ότι τα λεφτά η Περιφέρεια θα τα δώσει. Το κύριο θέμα του Ελεγκτικού θεωρώ ότι ήταν τα 3 χρόνια που είχαμε. Τώρα έγιναν 8 και πιστεύω ότι θα το περάσουν. Περιμένουμε την απόφαση της Ολομέλειας, γιατί ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί και εμείς. Στο θέμα του Λέτο, θα τον αξιολογήσει και το ιατρικό επιτελείο, τον παρακολουθούμε, έχουμε και κάποιες οφειλές από την προηγούμενη συνεργασία μας και θα δούμε. Παρακολουθούμε αρκετούς παλιούς παίκτες μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x