Αλέξης Σαββόπουλος

Έρχεται με όρεξη, δίψα και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο

Μια καλή εμφάνιση της ομάδας του Πάκο Ερέρα συνοδευόμενη από ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πυροδοτήσει τη φλόγα που σιγοκαίει τους φίλους του Άρη. Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Πάνε περίπου 1600 μέρες. Δηλαδή τέσσερα χρόνια και κάτι μήνες από το τελευταίο παιχνίδι του Άρη στη Σούπερ Λιγκ. Ήταν Απρίλιος του 2014 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα όταν οι κίτρινοι χτυπημένοι από τα οικονομικά τους προβλήματα έβλεπαν στον εκούσιο υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική τον μονόδρομο για να μηδενίσουν και να επανεκκινήσουν.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχε υπολογίσει ο σύλλογος αφού τα δυο χρόνια της υπομονής έγιναν τέσσερα. Τη Δευτέρα στη Λαμία τα χρόνια της υπομονής δίνουν τη θέση τους στην προσδοκία για μια νέα αρχή που θα επαναφέρει τον Άρη στο Top 5 του ελληνικού πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, γιατί θεωρητικά ποτέ δεν έπαψε να θεωρείται club πρώτης γραμμής.

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα συνιστά αν μη τι άλλο ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ της φετινής Σούπερ Λιγκ. Με εντελώς νέο λουκ και αρκετές ποιοτικές προσθήκες, καλό και σεβάσμιο προπονητή και μια γενική τάση να αλλάξει προς τα πάνω σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εισέρχεται στο νέο πρωτάθλημα με μίνιμουμ στόχο την είσοδο στην 5άδα και με διάθεση να επιστρέψει και στο ελκυστικό στο μάτι ποδόσφαιρο, βασιζόμενη στο ίδιο λάτιν μοντέλο.

Η πολύ πιθανή πλέον προσθήκη των Σιώπη και Μαρτίνεζ, ισχυροποιεί την παραπάνω πεποίθηση και παρέχει στον προπονητή ακόμη δυο ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και βάθος στον πάγκο. Ειδικά τον Σιώπη που τρέχει και καλύπτει χώρους ακόμη και όταν… κοιμάται, ο Άρης τον χρειάζεται απίστευτα πολύ.

Θα είναι υπερβολή να πούμε ότι θα έχουμε μια ενδεικτική εικόνα... των προθέσεων του Άρη από το ματς της πρεμιέρας στη Λαμία όμως μια τάση θα διαμορφωθεί. Μια καλή εμφάνιση της ομάδας του Πάκο Ερέρα όμως συνοδευόμενη από ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πυροδοτήσει τη φλόγα που σιγοκαίει τους φίλους του Άρη.

Αν και αρχικά παρακολουθούσαν με σκεπτικισμό την δημιουργία της νέας ομάδας, οι τελευταίες κινήσεις και η προσμονή για ένα ιδανικό μεταγραφικό φινάλε, έχουν εξάψει τη φαντασία. Μια νίκη στη Λαμία, έχω την εντύπωση ότι θα μας δώσει ένα πολύ πιθανό sold out στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα. Αν ο Γκάμα και οι υπόλοιποι νεοφερμένοι δήλωναν εντυπωσιασμένοι από την προσέλευση στα φιλικά, ανυπομονώ για τα σχόλιά τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x