Ιταλία

«Άλωσαν» το «Ολίμπικο» με Σούπερ Μάριο, οι «βιόλα»

Με πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκόμεζ που σημείωσε και τα δύο γκολ, η Φιορεντίνα πέρασε με 2-0 από το "Ολίμπικο" απέναντι στη Ρόμα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Φιορεντίνα πήρε σπουδαία νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Coppa Italia, μέσα στο «Ολίμπικο» με 2-0 επί της Ρόμα, που συνεχίζει να βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το πρώτο τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μάριο Γκόμεζ στο 65ο λεπτό, μετά από μακρινή πάσα του Μπαντέλι στον Πασκουάλ και σέντρα του τελευταίου, στον Γερμανό στράικερ που με την προβολή του, έστειλε τη μπάλα να περάσει στην δεξιά γωνία.

Λίγο πριν από την εκπνοή του 90λεπτου, ο Σούπερ Μάριο, χτύπησε για δεύτερη φορά, με ένα παλικαρίσιο τέρμα. Ο Γκόμεζ δέχτηκε τη μπάλα από αριστερά, ξανά από τον Πασκουάλ, ζάλισε τον Αστόρι και με αριστερό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 0-2, για να στείλει τους «βιόλα» στα ημιτελικά.

Ο Κώστας Μανωλάς, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, ενώ Βασίλης Τοροσίδης και Χοσέ Χολέμπας ήταν στην αποστολή των «τζιαλορόσι», αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Ρόμα (4-3-3): Σκορούπσκι, Μαϊκόν (80’ Βέρντε), Μανωλάς, Αστόρι, Κόουλ, Παρέδες (58’ Πιάνιτς), Κεϊτα, Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι, Τότι (73’ Ιμπάρμπο), Λιάγιτς

Φιορεντίνα(3-4-1-2): Ταταρουσάνου, Μπασάντα, Τόμοβιτς, Σάβιτς, Μπαντέλι, Χοακίν, Πιζάρο, Γκόμεζ (90’ Μπαμπακάρ), Ντιαμάντι (69’ Ίλισιτς), Μπόρχα Βαλέρο (79’ Ματίας Φερνάντεζ)

To πρώτο γκολ της Φιορεντίνα:


Το δεύτερο γκολ της Φιορεντίνα:


Το πρόγραμμα των «8» του Κυπέλλου Ιταλίας:

Μίλαν-Λάτσιο 0-1
(38’ πεν. Μπίλια)

Πάρμα-Γιουβέντους 0-1
(89' Μοράτα)

Ρόμα-Φιορεντίνα 0-2
(65', 89' Γκόμεζ)

Νάπολι-Ίντερ (04/02)

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x