Γαλλία

Ανανεώνει ο Βεράτι

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μάρκο Βεράτι, με αυξημένες ετήσιες αποδοχές, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν πρόσφερε περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ στην Πεσκάρα για να τον αποκτήσει, λίγοι ήταν εκείνοι που περίμεναν πως ο Μάρκο Βεράτι θα μπορούσε να σταθεί ανάμεσα στους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχει στη δύναμή της η ομάδα του Παρισιού. Ο νεαρός Ιταλός, όμως, κατάφερε να ξεχωρίσει, χάρη στην ωριμότητά του και το μεστό παιχνίδι του, αποδεικνύοντας πως οι άνθρωποι της Παρί έκαναν διάνα με την απόκτησή του.

Οι καλές εμφανίσεις του Βεράτι αναμένεται να επιβραβευτούν πολύ σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από το Παρίσι, με ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο είναι έτοιμη να του προσφέρει η διοίκηση του συλλόγου. Στο συμβόλαιο αυτό θα υπάρξει, εκτός από τη χρονική επιμήκυνση, αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του Βεράτι.

Με αυτό τον τρόπο η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει μια ηχηρή απάντηση στις φήμες που ήθελαν τον Μάρκο Βεράτι έτοιμο να επαναπατριστεί, παίρνοντας μεταγραφή για μια από τις ομάδες της Ιταλίας που τον έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x