Stoiximan Super League

Ανώμαλη προσγείωση

Απότομα έπεσε από την πρώτη θέση του ομίλου του ο Αστέρας Τρίπολης, δεχόμενος συντριβή από την Τότεναμ που έδειξε πως είναι… άλλη κλάση. Ακέραιες οι ελπίδες πρόκρισης για τους Αρκάδες.

Αναμενόμενη η ήττα, όχι και ο… τρόπος. Η Τότεναμ επιβεβαίωσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τον τίτλο του φαβορί, όμως παρά την ποιότητα των Λονδρέζων δεν ήταν αναμενόμενο το βαρύ σκορ (5-1).

«Κουτσουρεμένες» κατά πολύ είναι πλέον οι ελπίδες πρόκρισης των Αρκάδων στην επόμενη φάση του Europa League. Όχι, επειδή επέστρεψαν με άδεια χέρια από την Αγγλία, καθώς ήταν αποτέλεσμα… εντός προγράμματος, αλλά η εύκολη νίκη της Μπεσίκτας μέσα στην Σερβία επί της Παρτιζάν, έφερε πάνω από την ελληνική ομάδα αυτήν του Σλάβεν Μπίλιτς.

Ίσως να μην έχανε με τέτοια ευκολία η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αν ο Κοσίτσκι δεν ήταν σε κακή βραδιά. Υπάρχει και ένα θετικό στην αρνητική βραδιά του Αστέρα Τρίπολης… το ότι αποβλήθηκε ο Γιορίς και δεν θα παίξει στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 6 Νοεμβρίου. Πάντως, υπάρχει και ο Φορμ, που αναμενόταν να παίξει βασικό στο χθεσινοβραδινό ματς.

Ακολουθεί ο κυριακάτικος αγώνας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x