Μαχητικά Αθλήματα

Απάντησε ο Λέσναρ στη πρόκληση του Τζόουνς

Ο Μπροκ Λέσναρ δεν φοβάται κανέναν, για αυτό και αμέσως μετά την πρόκληση του Τζον Τζόουνς, έδωσε την δική του απάντηση για την πιθανή μάχη.

Ξεκάθαρη προειδοποίηση «έστειλε» με δήλωσή του, ο Μπροκ Λέσναρ στον Τζον Τζόουνς, με αφορμή την πρόκληση του δεύτερου για αναμέτρηση στο οκτάγωνο, μετά και την νίκη του στο UFC 214 επι του Κορμιέρ.

Ως γνωστών ο Τζόουνς, υπέταξε τον Κορμιέρ με ΤΚΟ (τεχνικό νοκ άουτ) στο UFC 214 και έγινε ο νέος light heavyweight πρωταθλητής.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του στο οκτάγωνο μετά το τέλος του αγώνα, ο 30χρονος προκάλεσε σε ανοιχτά τον αστέρα του WWE λέγοντας χαρακτηριστικά: « Λέσναρ, αν θες να μάθεις πως είναι να χάσεις από ένα τύπο που ζυγίζει 40 κιλά λιγότερο , έλα να με συναντήσεις στο οκτάγωνο».

Ο 40χρονος από την άλλη με μια λιτή και περιεκτική δήλωση περιέγραψε τις… διαθέσεις του: «Πρόσεχε τι εύχεσαι μικρέ».

Η μονομαχία είναι πιθανό να συμβεί, καθώς ο πρόεδρος του Ultimate Fighting Championship, Ντάνα Γουάιτ, θέλει να δώσει μια απάντηση στο πρόγραμμα Μειγουέδερ-ΜακΓκρέγκορ, αφού γνωρίζει πως πέρα από το θέαμα, θα αποκομίσει μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Βεβαίως, αξίζει να αναφερθεί πως τίποτα δεν μπορεί να κανονιστεί ακόμα, διότι ο Λέσναρ έχει αποκλειστεί για 1 χρόνο απο την USADA (αμερικανικός οργανισμός αντι-ντόπινγκ), εξαιτίας του οτι εντοπίστηκε απαγορευμένη ουσία στον οργανισμό του, μετά τον αγώνα του με τον Μαρκ Χαντ στο UFC 200.

Έτσι λοιπόν ο Λέσναρ πρέπει να ξαναμπεί στην επιτήρηση της USADA για 4 μήνες και να ολοκληρωθεί η τιμωρία του.

Μόνο τότε θα μπορέσει αυτός ο μεγάλος αγώνας να προγραμματιστεί.

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x