Επικαιρότητα

Απεβίωσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα

Ηταν κοινοβουλευτική συντάκτης του Star και σχολιογράφος της Espresso - Από το 2004 έδινε μάχη με τον καρκίνο, όμως δυστυχώς δεν νίκησε αυτόν τον αγώνα.

Σε ηλικία 44 ετών άφησε το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο της Αθήνας την τελευταία της πνοή η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα. Η κοινοβουλευτική συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού Star και σχολιογράφος της εφημερίδας Espresso έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2004, όμως δυστυχώς δεν νίκησε αυτόν τον αγώνα.

Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, το 1970. Από το 1987 ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα. Ηταν μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Τα πρώτα δημοσιογραφικά βήματα τα έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM. Από το 1996 κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel και από το 2000 είχε καθημερινή στήλη με πολιτικά σχόλια στην εφημερίδα Espresso. Ηταν μέτοχος και ιδρυτικό μέλος του protagon.gr και του bostanistas.gr.

Συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου, στο τέλος της σημερινής της εκπομπής αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια. Η διευθύντρια ενημερωτικών εκπομπών του Star Μάρθα Λογοθέτη, τόνισε ότι για όλους τους εργαζόμενους του καναλιού ήταν το Κατερινάκι και ότι η οικογένεια του Star έγινε πλουσιότερη όλα αυτά τα χρόνια από την παρουσία της.

Δείτε αναλυτικά στο protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x