Ένας 50χρονος, που πριν από 37χρόνια είχε βιάσει ένα εξάχρονο παιδί και πίστευε ότι θα έμενε για πάντα ατιμώρητος, καταδικάστηκε πρόσφατα σε έξι χρόνια φυλάκισης μετά από ένα παράξενο «παιχνίδι» της τύχης που τον έφερε πρόσωπο με πρόσωπο με τον βιαστή του.

Ο Gary Mottershead από το Μάντσεστερ, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής του είχε μπλεξίματα με τον νόμο, συνελήφθη το 2015 μετά από καταγγελία της γυναίκας του ότι τη χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ο 50χρονος με τα βίαια ένστικτα, ήταν ότι στο κελί του κρατητηρίου όπου θα τον μετέφεραν μετά τη σύλληψή του θα συναντούσε έναν ώριμο πια άνδρα, τον οποίο είχε βιάσει 37 χρόνια νωρίτερα, όταν το θύμα του ήταν μόλις έξι ετών!
Ο 43χρονος αρχικά δεν αναγνώρισε τον άνθρωπο που τον κακοποιούσε επανειλημμένα, για διάστημα περίπου δύο ετών, πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες.

Τα χαρακτηριστικά του 15χρονου τότε δράστη (ο οποίος είχε προσληφθεί από τους γονείς του θύματός του για να κάνει μπέιμπι σίτινγκ) είχαν αλλάξει πολύ, ωστόσο ορισμένα τραύματα παραμένουν νωπά και μετά από λίγη ώρα ο 43χρονος άρχισε να παρατηρεί όλο και πιο προσωπικά το πρόσωπο του συγκρατούμενού του.

Ξαφνικά, όλες οι οδυνηρές αναμνήσεις ξαναζωντάνεψαν και το θύμα θυμήθηκε τα πάντα.

Αμέσως κάλεσε τον φρουρό και ζήτησε να υποβάλει καταγγελία. Η συνέχεια δόθηκε στο δικαστήριο, όπου αποκαλύφθηκε ότι ο Mottershead βίαζε συστηματικά το εξάχρονο αγόρι που πληρωνόταν να φυλάει, αφού πρώτα του έδινε να πιει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Όταν το παιδάκι προσπαθούσε να αντισταθεί, ο ανήλικος βιαστής απειλούσε ότι θα έκανε τα ίδια και στην αδερφή του εξασφαλίζοντας έτσι τη σιωπή του.

Ο εφιάλτης τελείωσε δύο ολόκληρα χρόνια μετά, όταν το 17χρονο αγόρι σταμάτησε να προσέχει το θύμα του. Ωστόσο οι πληγές παρέμεναν ανοιχτές και η λύτρωση έμελλε να καθυστερήσει αρκετά... για να φτάσει τελικά τέσσερις δεκαετίες αργότερα στο κελί ενός κρατητηρίου.

Πηγή: Protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ