Σκωτία

Από τα Νησιά Φερόε στη Σκοτία

Διετές συμβόλαιο με τη Μάδεργουελ υπέγραψε ο Γκούναρ Νίλσεν. Ο διεθνής τερματοφύλακας με την εθνική των Νήσων Φερόε επιστρέφει στην ομάδα στην οποία βρέθηκε το 2008.

Προέρχεται από μια χώρα με μικρή ποδοσφαιρική παράδοση, τα Νησιά Φερόε. Αυτό δεν τον εμπόδισε, πάντως, στο να έχει φιλοδοξίες και να ελπίζει σε διεθνή καριέρα. Ο Γκούναρ Νίλσεν, μετά τις άκαρπες προσπάθειες να αγωνιστεί στην Μπλάκμπερν και τη Μάντσεστερ Σίτι – μόνο με την τελευταία πήρε μία συμμετοχή – υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μάδεργουελ, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Σκοτίας.

Ο Νίλσεν βρέθηκε και το 2008 στη Μάδεργουελ, όταν είχε δοθεί δανεικός από την Μπλάκμπερν, αλλά δεν είχε κατορθώσει να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Στα αξιοσημείωτα της καριέρας του Γκούναρ Νίλσεν είναι το γεγονός πως έχει περισσότερες συμμετοχές στις εθνικές ομάδες της πατρίδας του, παρά σε αγώνες πρωταθλήματος με τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία δέκα χρόνια, έχει παίξει σε 17 επίσημους αγώνες, τους 8 από αυτούς την περσινή χρονιά με τη φανέλα της δανέζικης Σίλκεμποργκ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x