Mini Football

Αποκλεισμός στα πέναλτι

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του miniEuro 2013 η επίλεκτη Ελληνική ομάδα, χάνοντας στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5 (1-1 κ.δ.).

Η ομάδα του Αποστόλη Γκαϊφύλλια μπήκε δυνατά στο ματς, παρά την κούραση, καθώς είχε παίξει νωρίτερα με την Ιταλία (νίκη με 3-2, στις 13:00), είχε αρκετές δυνάμεις και πίεσε τους Γερμανούς. Καραβίδας, Λευκαρίτης και Παπαδόπουλος έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο το γκολ επετεύχθη τελικά στο 12ο λεπτό με τον Δημήτρη Καραβίδα με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο υπόλοιπο πρώτο μέρος η Ελληνική ομάδα είχε την κατοχή, δημιούργησε φάσεις, με την Γερμανία να κάνει πολλά αβίαστα λάθη. Ο συνδυασμός Βανδώρου και Γκιάτη στο 17, παραλίγο να κάνει 2 τα τέρματα των Ελλήνων, ωστόσο το ημίχρονο έληξε με το εύθραυστο 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική μορφή, καθώς οι Γερμανοί πίεσαν και βγήκαν μπροστά, χωρίς όμως να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις και ευτύχισαν να ισοφαρίσουν στο 32ο λεπτό με δυνατό σουτ του Φλοριάν.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Γκαϊφύλλια ανέβασαν την απόδοσή τους και με τον Καράτη και τον Παπαδόπουλο έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να δώσουν προβάδισμα στην Ελληνική ομάδα.

Τελικά όμως το ματς κατέληξε στη διαδικασία των πέναλτι.

Γερμανία: 1-0 Γιάλκενμπουργκ
Ελλάδα: 1-1 Λευκαρίτης
Γερμανία: 2-1 Φλοριάν
Ελλάδα: 2-2 Καράτης
Γερμανία: 3-2 Γιάγκογλιου
Ελλάδα: 3-3 Καραβίδας
Γερμανία: 4-3 Μίχα
Ελλάδα: 4-4 Καμένος
Γερμανία: 5-4 Λαρς
Ελλάδα: 5-5 Αντζούρης
Γερμανία: 6-5 Κίλιαν
Ελλάδα: Παπαδόπουλος δοκάρι

Γιάννης Μιχαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x