Τένις

Αποκλείστηκε από το Miami Open η Γουίλιαμς

Ήττα –σοκ υπέστη η Νο1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, αποχαιρετώντας νωρίς την διοργάνωση.

Μέχρι τον 4ο γύρο του Miami Open κατάφερε να φτάσει η Σερένα Γουίλιαμς, καθώς ηττήθηκε από την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα με 2-1 σετ. Η Ρωσίδα τενίστρια, νο15 στην παγκόσμια κατάταξη, όπως είναι φυσικό, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το αποτέλεσμα: «Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα σερβίς μου», δήλωσε και απολογήθηκε (με ολίγον από… τρολάρισμα) στους φίλους του αθλήματος οι οποίοι ήλπιζαν να δουν περισσότερη Γουίλιαμς στο τουρνουά.

Στον αντίποδα, η Αμερικανίδα αθλήτρια, εμφανώς απογοητευμένη δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες. Παρ’ όλα αυτά πέταξε το «καρφί» της λέγοντας πως οι αντίπαλες της παίζουν με περισσότερο ζήλος απέναντί της απ’ ό,τι σε άλλες: «Οι παίκτριες βγαίνουν και παίζουν κόντρα σε μένα, όπως δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή τους».

Ωστόσο, για την προσωπική της απόδοση, δεν θέλησε να πει πολλά: «Δεν είναι η κατάλληλη να στιγμή να μιλήσουμε για τις κινήσεις μου τώρα. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Δεν είναι δυνατό να κερδίζω κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x