NBA

Απορρίφθηκε η ένσταση των Κινγκς

Δεν έκανε αποδεκτές το ΝΒΑ τις αιτιάσεις των Σακραμέντο Κινγκς περί εκπρόθεσμου καλαθιού των Μέμφις Γκρίζλις στη λήξη του μεταξύ τους αγώνα της 13ης Νοεμβρίου.

Το ΝΒΑ αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την ένσταση των Σακραμέντο Κινγκς κατά της κατακύρωσης του τελευταίου καλαθιού των Μέμφις Γκρίζλις στην αναμέτρηση της 13ης Νοεμβρίου και να επικυρώσει τη νίκη των «Αρκούδων» με 111-110.

Στον επεισοδιακό αγώνα στο «FedEx Forum» του Μέμφις, οι Κινγκς διατηρούσαν το προβάδισμα με 110-109, ενώ απέμεναν μόλις 3 δέκατα του δευτερολέπτου για τη λήξη.

Τότε, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πιάσουν την άμυνα των «Βασιλιάδων» κοιμώμενη και με καλά εκτελεσμένο σύστημα να τροφοδοτήσουν τον ελεύθερο Κόρτνι Λι, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στο καλάθι για το τελικό 111-110.

Όμως, ο χρονομέτρης του γηπέδου έκανε εμφανώς κακή δουλειά στη διαχείριση του χρόνου, όπως μπορεί να δει κανείς σε βίντεο του αγώνα, καθώς ο χρόνος άρχισε να μετράει τη στιγμή που ο Λι άφηνε την μπάλα από τα χέρια του.

Άλλωστε, θεωρείται σχεδόν αδύνατο να προλάβει κάποιος να κάνει όλη αυτή την κίνηση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πάρα ταύτα, το αποτέλεσμα μένει ως έχει, έστω και αν οι Κινγκς έχουν δικαιολογημένα παράπονα για αυτή την απόφαση.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x