Πόλο

Αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο και πάει στον ΠΑΟΚ

Προσωρινό… αντίο είπε στον κόσμο του Πανιωνίου ο Γιάννης Θωμάκος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεργάστηκε, λίγο πριν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωσή του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του Γιάννη Θωμάκου έχει έρθει εδώ και καιρό. Ο ίδιος, όμως, δεν είχε αποχαιρετήσει δημόσια τους ανθρώπους του Πανιωνίου. Κάτι που έκανε με δημοσίευσή του στο Facebook.

Ο 38χρονος περιφερειακός ευχαρίστησε την ομάδα της καρδιάς του, την οποία υπηρέτησε για 24 χρόνια, από τα πρώτα του βήματα στις… μικρές πισίνες, μέχρι σήμερα, με ενδιάμεσες στάσεις το Αργοστόλι και τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως τονίζει δεν αποχαιρετά οριστικά τους «κυανέρυθρους», αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για την επιστροφή του στην ομάδα.

inner

Αναλυτικά:

«Μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στην ομάδα του Πανιωνίου (με έναν ενδιάμεσο σταθμό στο Αργοστόλι το 2011) και 24 χρόνια συνολικά (απ το '81 που ξεκίνησα 4 χρονών στη μικρή πισίνα, στη συνέχεια κολυμβητής μέχρι τα 15 μου όπου το γύρισα στο πόλο και στα 20 πήγα στον Ολυμπιακό για 9 χρόνια,1997-2006) ενημερώνω τον φίλαθλο κόσμο ότι απ του χρόνου δεν θα αγωνίζομαι με τα κυανέρυθρα χρώματα.

Απ τη νέα σεζόν μετακομίζω στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στον Πανιώνιο, την διοίκηση,τον προπονητή και τους συμπαίχτες αλλά και τους εφήβους που προπόνησα για 2 χρόνια, τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου και βέβαια τον υπέροχο κόσμο της ομάδας για όλες τις στιγμές που περάσαμε καλές και κακές! Σίγουρα στο μυαλό μου θα κρατήσω τις καλές που θεωρώ ήταν και οι πιο πολλές!

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο τμήμα που αγάπησα και αγαπώ!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την τιμητική πρόταση που μου κάνανε και έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ως επαγγελματίας που είμαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών.

Τέλος μετά απο τόσα χρόνια παρουσίας μου στον Πανιώνιο αφήνω ανοιχτή τη πόρτα της συνεργασίας ξανα στο μέλλον οπότε δεν θα πω αντίο αλλά εις το επανιδείν...
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x