Τένις

Απών από το Masters της Μαδρίτης ο Τζόκοβιτς

Με μία «ηχηρή» απουσία θα διεξαχθεί το τουρνουά τένις Masters στη Μαδρίτη, καθώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα προτιμήσει να ξεκουραστεί, ενόψει Ρολάν Γκαρός, και δεν θα αγωνιστεί.

Ασυνεπής στο… ραντεβού του στο Masters στη Μαδρίτη θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 28χρονος Σέρβος αποφάσισε να χαλαρώσει το πρόγραμμά του και να μη δώσει το "παρών" στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην ισπανική πρωτεύουσα, όπως αποκαλύπτει η Marca.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζόκοβιτς φέρεται να είναι πολύ κουρασμένος από τους συνεχείς αγώνες και τα πολλά ταξίδια και θα απέχει από την αγωνιστική δράση τις προσεχείς δύο εβδομάδες.

Έτσι, θα μπορέσει να… γεμίσει τις μπαταρίες του και να είναι έτοιμος για το επόμενο 1000άρι τουρνουά στη Ρώμη που θα είναι η πρόβα τζενεράλε για το Ρολάν Γκαρός, το οποίο αποτελεί και το μεγάλο φετινό του στόχο, καθώς αποτελεί το μοναδικό Grand Slam που λείπει από την πλούσια σε τρόπαια συλλογή του.

Ο «Νόλε» δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση μέσα στο 2015, έχοντας ήδη κατακτήσει το Αυστραλιανό Open και τα Masters σε Μαϊάμι, Indian Wells και Μονακό και βρίσκεται σταθερά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x