Πόλο

Αρνείται να παραδώσει το «στέμμα» του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε 9-8 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και ισοφάρισε σε 2-2 από 0-2 τη σειρά και το Σάββατο ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 9-8 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά, ενώ έχανε με 0-2 νίκες και ξαναπήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας που είχε χάσει στον πρώτο τελικό. Έτσι, ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του, με τις δύο ομάδες να λύνουν οριστικά τις διαφορές τους το ερχόμενο Σάββατο στο «Πέτρος Καπαγέροφ», όπου και θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής.

Οι «ερυθρόλευκες» ανέλαβαν την πρωτοπορία από το δεύτερο οκτάλεπτο και ύστερα, έφτασαν στο +2 και στο +3, πιέστηκαν στο 5-9 με το 3-0 σερί των γηπεδούχων, όμως διατήρησαν την ψυχραιμία τους και ισοφάρισαν.

Με εξαιρετική άμυνα στον παίκτη λιγότερο, οι «ερυθρόλευκες» απέκτησαν το σαφές προβάδισμα στο ξεκίνημα και έβρισκαν τις λύσεις από την περιφέρεια, όμως η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου κατάφερε να «γυρίσει» τον αγώνα στο τέλος και μείωσε στο 8-9 1’ πριν τη λήξη, όμως δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις και να ισοφαρίσει.


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 3-4, 3-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη 2, Ο’ Ντόνελ 3, Πρωτόπαπα, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Ιωαννίδη, Λούδη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσούλης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Λογοθέτη, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Σμιτ 3, Σταματοπούλου, Ζοφώλη, Νίνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x