Πόλο

Ασημάκη: «Είναι μαγικό»

Υπερήφανη και ευλογημένη που κατάκτησε την Ευρωλίγκα στο πόλο με τον Ολυμπιακό δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Αλεξάνδρα Ασημάκη. «Στόχος να παραμείνουμε στην κορυφή και το πρωτάθλημα», ανέφερε.

Μαγικό χαρακτήρισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 η Αλεξάνδρα Ασημάκη τον τρόπο που ήρθε η κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό με τη νίκη (10-9) επί της Σαμπαντέλ. Η αθλήτρια των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι νιώθει υπερήφανη και έδειξε να μην πιστεύει ότι στην πρώτη της χρονιά στην ομάδα πανηγύρισε μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

«Το πιστεύαμε και δουλεύαμε όλη τη χρονιά για αυτό. Ο τρόπος είναι μαγικός, διότι ήμασταν στο σπίτι μας στον Πειραιά με τον κόσμο μας. Είναι δυνατή ομάδα η Σαμπαντέλ που έχει πάρει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι καινούργια ομάδα. Παλέψαμε από το πρώτο λεπτό. Είναι τεράστια νίκη. Νιώθω υπερήφανη και ευλογημένη που το έζησα αυτό.

Το καθένα τρόπαιο που έχω πάρει είναι ξεχωριστό, όπως και αυτό. Είναι μαγικό. Πρώτη χρονιά και κατάκτηση ευρωπαϊκού. Ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε. Ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό η Σαμπατέλ. Στόχος τώρα είναι το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός έχει ανοδική πορεία. Είναι κάτι τεράστιο αυτό που καταφέραμε, είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από τον LEN Trophy που πήρε η ομάδα πέρυσι. Στόχος είναι να παραμείνει εκεί ο Ολυμπιακός
», ανέφερε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x