Betmasters

Αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς 2018 (στοίχημα και αποδόσεις)

Έχουν βγει οι αποδόσεις για τα βραβεία του ΒΒC, όσον αφορά στην αθλητική προσωπικότητα του 2018.

Σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες από τώρα, το 2018 μας αποχαιρετά και όπως κάθε χρόνο, το ΒΒC αναμένεται να βραβεύσει την Αθλητική Προσωπικότητα της Χρονιάς στη Βρετανία και εμείς, από την άλλη, ψάχνουμε ευκαιρίες για ποντάρισμα σε αυτό το γεγονός.

Το φετινό φαβορί -πάντα βάσει αποδόσεων- δεν προέρχεται από το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά από την ποδηλασία. Ο λόγος γίνεται για τον Γκέρεντ Τόμας, ο οποίος έγραψε ιστορία στον Γύρο της Γαλλίας, καθώς έγινε ο πρώτος βρετανός ποδηλάτης που νίκησε στην διαδρομή Αλο Ντ Ουέζ και το γεγονός και μόνο που αυτό συνέβη σε γαλλικό έδαφος, αποτελεί σίγουρα μεγάλη υπόθεση για τον αγγλικό λαό.

Από εκεί και πέρα, δεύτερος στη σειρά ακολουθεί ο Χάρι Κέιν, ο οποίος ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρόσφατο Μουντιάλ, οδηγώντας τους Άγγλους στην τέταρτη θέση (την δεύτερη καλύτερη κατάταξη μαζί με το 1990, ύστερα από την κατάκτηση του 1966). Την τετράδα κλείνουν ο Λιούις Χάμιλτον (οδηγός Φόρμουλα 1) και ο -επίσης- ποδηλάτης Κρις Φρουμ (τέσσερις φορές νικητής του Γύρου Γαλλίας), ο οποίος απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ντόπινγκ που του είχαν αποδοθεί στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Δες εδώ τη συνέχεια του άρθρου και μάθε όλες τις αποδόσεις για το βραβείο ΒΒC "Αθλητική Προσωπικότητα της Χρονιάς 2018"!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x