Επικαιρότητα

Αθώος ο «εγκληματίας» ηλικίας 9 μηνών!

Την ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες έχασε δικαστήριο στο Πακιστάν που αθώωσε ένα μωρό 9 μηνών, το οποίο κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Έστω και την τελευταία στιγμή στη Λαχόρη του Πακιστάν η λογική πρυτάνευσε και το τοπικό δικαστήριο αποφάσισε να θέσει ένα τέρμα στον παραλογισμό που είχε ξεκινήσει δύο μήνες πριν.

Τότε, στις αρχές Φεβρουαρίου δηλαδή, οι υπάλληλοι μιας εταιρίας που ήλεγχε μετρητές φυσικού αερίου προκειμένου να διαπιστώσει αν κάποιος κλέβει αέριο, δέχτηκε επίθεση από τα μέλη διαφόρων οικογενειών.

Ο αστυνομικός που ανέλαβε την υπόθεση, τη χαρακτήρισε «απόπειρα ανθρωποκτονίας» κι έστειλε 30 άτομα στον εισαγγελέα. Μεταξύ αυτών και το ηλικίας 9 μηνών μωρό.

Ενώπιον του δικαστή δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποδείξει ο μπόμπιρας πως δεν είναι σε θέση να κρατήσει καλά-καλά ούτε την πιπίλα του ή το μπιμπερό του και να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που τον βάραιναν.

Σύμφωνα πάντως με τους νόμους της χώρας, η κατώτατη ηλικία από την οποία επιτρέπεται να απαγγελθούν κατηγορίες είναι τα 12 έτη, με εξαίρεση τις υποθέσεις τρομοκρατίας, όπου ακόμη και παιδιά 7 χρονών είναι πιθανό να θεωρηθούν εγκληματίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x