Επικαιρότητα

Αύριο οι απολογίες για το φόνο του Βρετανού στα Μάλια

Και δεύτερος ύποπτος για το έγκλημα στα Μάλια.

Την Παρασκευή απολογούνται στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Βρετανού τουρίστα στα Μάλια.

Η υπόθεση πήρε χτες νέα τροπή, καθώς πέρα του βασικού κατηγορούμενου, ενός 19χρονου, εμφανίστηκε και ένας δεύτερος ομοεθνής του, ο οποίος ανέφερε ότι εκείνος κρατούσε το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα σε παπούτσια στο δωμάτιο του βασικού κατηγορουμένου.

Παρά την ανατροπή που σημειώθηκε κατά την διαδικασία, ο εισαγγελέας απηύθυνε τις κατηγορίες στον 19χρόνο, ενώ στον δεύτερο που εμφανίσθηκε στη συνέχεια ως δράστης, τον παρέπεμψε στον ανακριτή για περαιτέρω διερεύνηση.

Την ίδια ώρα στους υπόλοιπους ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή και σε έναν απ αυτούς άσκησε δίωξη και για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ο βασικός κατηγορούμενος, κατά πληροφορίες, αρνήθηκε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας υποστηρίζοντας ότι πλησίασε στο σημείο του συμβάντος να δει τι είχε γίνει, αρνούμενος ότι ο ίδιος μαχαίρωσε τον συμπατριώτη του, ενώ για τα ρούχα και τα παπούτσια του που βρέθηκαν στο δωμάτιο του να είναι ματωμένα υποστήριξε ότι κάποιος έσπρωξε το θύμα προς την πλευρά του και έπεσε πάνω του.

Πάντως εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην είναι μόνο ένας δράστης αλλά δύο, αφού η ιατροδικαστική εξέταση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο το θύμα να χτυπήθηκε με δυο μαχαίρια.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x