Ελλάδα

Αυτά, για… αρχή!

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι παιχνίδια άνοιξαν την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Α1. Νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, ΚΑΟΔ, Κολοσσό Ρόδου και Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αρκετό θέαμα και… συγκινήσεις είχαν τα πρώτα έξι παιχνίδια στην πρεμιέρα της φετινής Α1. Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την παράταση με το Ρέθυμνο, ενώ ο Κόροιβος διατήρησε την καλή παράδοση –που έχει από την Α2- κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 82-56 του Απόλλωνα Πατρών στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ και γλύκανε κάπως τις πληγές του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό και όσων ακολούθησαν. Περισσότερα εδώ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ φάνηκε το «αφεντικό», όμως το Ρέθυμνο του έβαλε δύσκολα και έστειλε το ματς στην παράταση, με τον «δικέφαλο» να επικρατεί τελικά 88-79 μετά από ένα συναρπαστικό ματς. Περισσότερα εδώ.

Με ηγέτη τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ που είχε 19 πόντους και «μίλησε» στα δύσκολα, ο Άρης πέρασε με 78-70 από την Ελευσίνα μπαίνοντας με το δεξί στην Α1. Περισσότερα εδώ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΚΑΟΔ, ο οποίος νίκησε τα Τρίκαλα 62-57 στη Δράμα, στο ντεμπούτο του Κώστα Μέξα ως πρώτος προπονητής στην Α1. Περισσότερα εδώ.

Ο Κόροιβος κέρδισε για τέταρτη συνεχή φορά την ΑΕΚ, με 80-67 για την πρεμιέρα της Α1. Κορυφαίος ο Λόουρι, καθοριστικός ο Βασίλιεβιτς για τους νεοφώτιστους. Περισσότερα εδώ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς ο Κολοσσός Ρόδου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον… εφηβικό Πανιώνιο, τον οποίο και νίκησε 92-76 για την πρώτη αγωνιστική της Α1. Περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x