Επικαιρότητα

Αυτή είναι η άτακτη βουλευτίνα που τα έφτιαξε με τον άντρα της κολλητής της

Η Ιταλία «βοά» από το σκάνδαλο της παράνομης σχέσης της βουλευτίνας, Ντ. Σαντακέ με τον πρίγκιπα Ντιμίτρι του οίκου των Αψβούργων, καθ΄ότι κολλητή της συζύγου του.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία από τις φήμες που ισχυρίζονται ότι η βουλευτής Ντανιέλα Σαντακέ - η ιταλίδα Σάρα Πέιλιν όπως έχει αποκληθεί - έχει σχέση με τον πρίγκιπα Ντιμίτρι του οίκου των Αψβούργων της Λορένης απλούστατα διότι τυγχάνει σύζυγος της καλύτερής της φίλης, Πατρίτσια.

Το περιοδικό Chi δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν πρώτα τον Ντιμίτρι και μετά τη Ντανιέλα να βγαίνουν από το σπίτι της βουλευτίνας στη Ρώμη νωρίς το πρωί. Είχαν αποδράσει επίσης στην Τοσκάνη, ενώ έχουν δειπνήσει σε ρομαντικά τετ α τετ -πάντα με μαρτυρίες των paparazzi.

Μπορεί ο πρίγκιπας να είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του, Πατρίτσια (όπως επίσης αναφέρει ο κουτσομπολίστικος τύπος) όμως, το ειδύλλιο είχε πλεχθεί νωρίτερα. Οταν ο Ντιμίτρι με την Πατρίτσια έκανε διακοπές μαζί με την Ντανιέλα και το σύζυγό της, Αλεσάντρο Σαλούστι, διευθυντή μεγάλης ιταλικής εφημερίδας στην παραλιακή πόλη Φόρτε Ντέι Μάρμι.

Η αντίδραση από τη Ντανιέλα μετά τα δημοσιεύματα ήρθε με την ανάρτηση στο Instagram φωτογραφιών της μαζί με τον Σαλούστι. Ο τελευταίος, όμως, κρατά τα χαρτιά του κλειστά...


Το παράνομο ζευγάρι κάνει τζόγκινκ στο Μιλάνο


Η Ντανιέλα με το σύζυγό της, Αλεσάντρο Σαλούστι.


Ντανιέλα Σαντακέ

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x