Τεχνολογία

Αυτό είναι το νέο iPhone 8: Αναγνώριση προσώπου, ασύρματη φόρτιση και 4Κ λήψη βίντεο (pics)

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε: Η Apple αποκάλυψε σε μια εντυπωσιακή τελετή, τα 3 νέα μοντέλα iPhone: Το iPhone8, iPhone 8Plus και iPhoneX.

Τα νέα μοντέλα iPhone θα διαθέτουν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, η οποία θα λειτουργεί ως σύστημα ξεκλειδώματος της συσκευής, θα μπορούν να φορτιστούν ασύρματα, ενώ είναι βελτιωμένα σε όλες τις κατηγορίες σε σχέση με τους προκατόχους τους.

21:18 - Η παρουσίαση του iphone X το οποίο διαθέτει 5.8 ιντσών Super Retina Display οθόνη, ήταν η τελευταία της βραδιάς.

Αναλυτικά τα νέα gestures: Aπό πάνω προς τα κάτω εμφανίζεται το Control Center. Από κάτω προς τα πάνω πας στο κεντρικό μενού. Το multitasking γίνεται με swipe στο κάτω μέρος της οθόνης από αριστερά προς τα δεξιά.

Το νέο iPhone X διαθέτει βελτιωμένη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του με νέο οπτικό σταθεροποιητή ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Yποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και η μπαταρία του διαρκεί δύο ώρες παραπάνω από το iPhone 7.



Ετσι διαμορφώνονται οι τιμές για τα νέα μοντέλα





Η αναγνώριση προσώπου είναι γεγονός!



Το iPhone X δεν θα διαθέτει Touch ID αλλά με το νέο Face ID θα αναγνωρίζει τον χρήστη και θα ξεκλειδώνει αυτόματα με ένα... κοίταγμα.



Το iPhone X και το Face ID θα μπορεί να καταλαβαίνει της αλλαγές της εμφάνισης του χρήστη










Το νέο iPhone 8 είναι γεγονός: To iPhone 8 σχεδιαστικά μοιάζει με το iPhone 7. Bασική διαφοράτους το ανθεκτικό γυαλί του νέου μοντέλου και στο πίσω μέρος του. Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 8 είναι ο νέος επεξεργαστής, η κάμερα, ο επεξεργαστής γραφικών και ο αισθητήρας κάμερας.

Τα νέα μοντέλα της Apple, εμφανώς βελτιωμένα από τους προκατόχους τους στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Το νέο iPhone 8 θα υποστηρίζει 4Κ λήψη βίντεο αλλά και Augmented Reality λειτουργίες

Το νέο iPhone θα είναι διαθέσιμο στις 22 Σεπτεμβρίου σε 64/256GB. H τιμή του θα ξεκινάει από 699$



Νέες εμπειρίες και στα video games



Nέα εποχή στη φόρτιση του κινητού -Με ασύρματο φορτιστή Belkin



Ολες οι αλλαγές του νεου μοντέλου














Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x