Ελλάδα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του «Γιάννης Δεδέογλου»

Περισσότεροι από 40 παίκτες παγκοσμίου εμβέλειας, τέσσερις ομάδες ευρωπαϊκού επιπέδου, προπονητές με τεράστια ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ και όλα αυτά με μοναδικό στόχο το θέαμα.

Περισσότεροι από 40 παίκτες παγκοσμίου εμβέλειας, τέσσερις ομάδες ευρωπαϊκού επιπέδου, προπονητές με τεράστια ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ και όλα αυτά με μοναδικό στόχο… το θέαμα.

Το δεύτερο διεθνές τουρνουά «Ιωάννης Δεδέογλου» ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2005 με τον οικοδεσπότη ΠΑΟΚ να υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την ΑΕΚ, την Μπαρτσελονα και τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά ανακοινώθηκε και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ και έχει ως εξής:

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2005
17.30: ΑΕΚ – Μπαρτσελονα
19.30: ΠΑΟΚ – Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου (2)

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2005
16.00: Μικρός τελικός (Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2)
18.00: Μεγάλος τελικός (Νικητής 1 – Νικητής 2)

Τα εισιτήρια του τουρνουά κοστίζουν 10 Ευρώ για όλο το γήπεδο και 20 Ευρώ για τις θέσεις VIP και είναι εισιτήρια ημέρας, εξασφαλίζουν δηλαδή την είσοδο και στους δύο αγώνες κάθε ημέρας του τουρνουά.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Ξανθόπουλος, προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες που χρειάζονται για τον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό και να μπει στη συνέχεια κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του "δικεφάλου".

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάει στην Ισπανία ο Κώστας Βασιλειάδης, όπου θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα και θα επιστρέψει πλέον ως δανεικός στην παλιά του ομάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x