Final 4 2011

Καϊμακόγλου: «Είναι ένα όνειρο…»

Ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει σε τελικό της Ευρωλίγκας παρουσιάστηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου, σε δηλώσεις που έκανε στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της προπόνησης της Παρασκευής του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει σε τελικό της Ευρωλίγκας παρουσιάστηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου, σε δηλώσεις που έκανε στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της προπόνησης της Παρασκευής του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου τελικού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Η συμμετοχή στον τελικό της Ευρωλίγκας αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο», δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ του «τριφυλλιού» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πού πιστεύει ότι θα κριθεί ο αγώνας της Κυριακής.

«Είχαμε μόλις μία ημέρα για να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Πιστεύω ότι θα νικήσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Όποια ομάδα παλέψει, παρουσιαστεί πιο έτοιμη και παίξει πιο δυνατά θα βρεθεί στην κορυφή», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x