Final 4 2011

Π. Γιαννακόπουλος: «Ομάδα για να την χαίρονται οι Παναθηναϊκοί»

Τα συγχαρητήρια του στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού της τίτλου έδωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος με ανακοίνωση του. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ που δεν κατάφερε να βρεθεί στη Βαρκελώνη τόνισε επίσης ότι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με σκοπό να την χαίρονται οι απανταχού φίλαθλοι του «τριφυλλιού».

Τα συγχαρητήρια του στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού της τίτλου έδωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος με ανακοίνωση του. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, που δεν κατάφερε να βρεθεί στη Βαρκελώνη, τόνισε επίσης ότι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με σκοπό να την χαίρονται οι απανταχού φίλαθλοι του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Φτιάξαμε αυτή τη μεγάλη ομάδα για να χαίρονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Το έκτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αυτό το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να είναι χαρούμενοι και περήφανοι όπως πιστεύω ότι είναι όλοι σήμερα σε κάθε γωνιά της γης. Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή, στους συνεργάτες του και φυσικά στους παίκτες της ομάδας για αυτή την μεγάλη επιτυχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x