Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Elite League: Σούπερ ντέρμπι την Τετάρτη, Πανιώνιος-Ηρακλής

Πανιώνιος και Ηρακλής αναμετρώνται την Τετάρτη στις 15:00 στο μεγάλο ντέρμπι της Elite League Eρρίκος Ντυνάν, για την 14η αγωνιστική.

Η 14η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει την Τετάρτη με τον καλύτερο τρόπο. Στις 15:00 αναμετρώνται δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες της χώρας, ο Πανιώνιος με τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στις επτά νίκες και να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της κατηγορίας. «Είναι ο τελευταίος αγώνας για το 2023 που έχουμε εντός έδρας και μάλιστα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Ηρακλής. Αρχικά, όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σπουδαίος αλλά και ξεχωριστός είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες με πολύ μεγάλη διαδρομή στο μπάσκετ και στον αθλητισμό της Ελλάδας. Είναι λογικό να επικεντρώνει μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος. Ο δικός μας στόχος είναι δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε, να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, να έχουμε μυαλό στην επίθεση, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε ο 31χρονος φόργουορντ του Πανιωνίου, Στάθης Παπαδιονυσίου.

Οι ενισχυμένοι Θεσσαλονικείς θέλουν να… τριτώσει το καλό μετά τις δύο διαδοχικές νίκες που μετρούν. «Παίξαμε καλά με τον Αμύντα, που είναι πολύ δυνατή και μαχητική ομάδα. Δεν κερδίσαμε εύκολα, αν και ξεφύγαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλωστε έχουμε τέτοια έδρα, που μόλις περάσουμε στο σκορ, μετά μας δίνει μεγάλη δύναμη», ανέφερε ο Κέντρικ Τόμπσον. «Πλέον κοιτάμε μπροστά, γιατί έχουμε δύο σερί νίκες, αλλά κι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με το φαβορί της κατηγορίας, τον Πανιώνιο. Είναι μια πρόκληση τέτοια ματς, να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και αυτό θα κάνουμε. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Έχουμε απουσίες και πάλι, έχουμε όμως και νέα παιδιά, που μας βοήθησαν στο πρώτο τους ματς. Αν επιστρέψουν και οι τραυματίες, πιστεύω θα είμαστε πολύ επικίνδυνοι για όποιον μας αψηφήσει. Αλλά κάθε αγώνας ξεχωριστά, έχουμε μια πρόκληση μπροστά», πρόσθεσε ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x